Juttua niin radiossa kuin tv:ssäkin!

YleX:n leirissä jytisee, kuten myös Manowar Finlandin johtoportaassa. Nimittäin perjantaina 12.6. Manowarin saavuttua Suomeen, järjestää Provinssirock ja YleX pienimuotoisen fanitapaamisen allekirjoittaneen ja kahden bändin jäsenen kanssa, joka kuvataan ja esitetään Yle Areenalla. Juttu sisältänee(??) myös muuta materiaalia, mutta keikalta ei kuitenkaan kuvaa tulla näkemään. Myös lauantaina on kovat pelissä, kun viikonloppuohjelmaa tekevä Olli Juves haastattelee allekirjoittanutta suorassa lähetyksessä festarialueelta iltapäivällä/alkuillasta. Ole kanavalla!

Toisesta suunnasta taas tärähtää muutamaa päivää aikaisemmin, kun Radio Rockin metallimiehen Klaus Flamingin ”Manowar special” tulee keskiviikkona 10.6. Flaming on haastatellut ohjelmaansa varten yhtä metallikuninkaista, nimittäin itseään Herra DeMaioa. Ohjelma tulee sisältämään musiikkia ja haastattelua, koottuna yhdeksi paketiksi. Flamingin ohjelma starttaa perinteisesti 20:00 ja loppuu 22:00, älä missaa!

Eikä tässä vielä kaikki, nimittäin Provinssirockin uutisista löytyi seuraavaa:
Manowarin Joey DeMaion vierailu YleX:n Todistaja X -ohjelmassa kuullaan päivää ennen Provinssirockia, torstaina 11.6. klo 23-24. DeMaion kanssa studiossa häärii musiikkijournalismin tietopankki, toimittaja Erno Kulmala. Kuuntele soturi DeMaion valinnat ja virittäydy tunnelmaan.

Ja hehkutusta keikastakin:
Seitsemän vuoden tauon jälkeen taistelusoturiyhtyeiden ehdoton kuningas Manowar palaa miekat tanassa Suomeen! Luvassa on oluentuoksuista menoa hikeä ja nahkaa säästämättä! Lavalla nähdään paitsi karskeja urhoja myös kauniimman sukupuolen edustajistoa. Manowar ei jätä kylmäksi – se tarjoaa spektaakkelin, jossa tulta ja säihkettä riittää vaikka koko kylän tarpeisiin. Myös valoarsenaali tullaan hyödyntämään täydellisesti. Koko näytös kannattaa katsoa alusta loppuun, sillä bändi takaa sen olevan viimeistä iskua myöten täyttä metalliviihdettä, joka muistetaan vielä joulunakin!

Siinä oli kotimaiset, mutta ulkomailta vielä jotain:

Lords of Metal -sivusto on julkaissut artikkelin, jossa käsittelyn alla on mm. Magic Circle Festival, Asgard Saga ja Donnie Hamzik.
Erittäin mielenkiintoisen jutusta kuitenkin tekee Joeyn kommentti:
”Julkaisemme kuusikappaleisen EP:n, josta viisi kappaletta on uusia ja tulevalta levyltä.”
Entuudestaan tuttu kappale voisi hyvinkin olla viime vuonna ilmaiseksi MCF:ssä jaeltu ja sittemmin nettikauppaan myyntiin tullut Die With Honor; varmaa tietoa asiasta ei kuitenkaan ole.

Kunniakierrokselle!
Kuolema väärälle metallille!

Provinssirock, uutiset
Radio Rock, Klaus Flaming
YleX, kotisivu
Lords of Metal, ”Manowar & Magic Circle Festival 2009 – Part I ”