YouTubessa jyrisee

Kiitosten ja lisäpyyntöjen toimesta mestari Neil ”studiovakooja” Johnson on lisännyt YouTube-kanavalleen kolmannen pätkän suoraan studiolta. Kappale on ilmiselvästi sama kuin ensimmäisessä videossa, mutta musiikkia on enemmän ja laatu on parempi. Videolta ilmenee, että pätkissä on ollut käytössä rumpukone. Rumpalijohtopäätöksen voi kuitenkin vetää The Asgard Saga -sivustolla julkaistusta tervehdysvideosta suoraan Herra Hamzikilta (alla linkki).

Katso video alta HD-laadulla, ja jos missasit, alta linkit myös kahteen aiemmin julkaistuun pätkään. Foorumin puolelta löytyy myös omat aiheensa jokaisella videoista – kerro mielipiteesi ja osallistu keskusteluun!

YouTube.com, ”More of New Manowar song preview 2009”
YouTube.com, ”Manowar song preview 2009”
YouTube.com, ”Manowar New song preview 2”
The Asgard Saga, ”Message from Donnie Hamzik”
Manowarfinland.com-foorumi, ”Uutiset”