Manowar ja Hollywood-äänimestari Hamilton Sterling yhteistyöhön

MANOWAR ja Hollywoodin konkariääniteknikko Hamilton Sterling tekevät yhdessä Kings of Metal -levyn uudelleenäänitetyn version The Warrior’s Prayerin. Hamilton Sterling ei ole ainoa filmiteollisuuden stara levyllä, sillä Brian Blessed (Hamlet, Flash Gordon) on vastuussa kappaleen puheosuudesta. Brianin osuuksista lisää linkkien takana.

Joey DeMaio kommentoi yhteistyön syntyä: ”Brian teki aivan uskomatonta työtä! Hän ei vain antanut ääntään The Warrior’s Prayerin tarinalle, vaan hän laittoi kaikki peliin ja näytteli sen. Kappaleen kuunteleminen tuntuu ihan kuin katsoisi jotain Hollywoodin lyhytelokuvaa. Ja juuri siitä syystä päätimme, että Brianin suorituksen kunniaksi meidän on saatava myös yhtä laadukkaat ääniefektit! Tutkittuamme asiaa tulimme siihen tulokseen, että Hamilton Sterling on paras mahdollinen valinta.”

Sterling tunnetaan mm. elokuvista The Dark Knight, Men In Black 3, War of the Worlds ja Master And Commander: The Far Side of the World, joista kaksi on voittanut Oskarin parhaasta äänituotannosta.

”Ystäväni ääniteknikko Rich Breen, joka on Grammy-voittaja, otti minuun yhteyttä Manowarin The Warrior’s Prayer MMXIV -ääniprojektista. Valmiiksi äänitetty puhe oli valmiina, ja siitä vieläpä vastasi erinomainen näyttelijä Brian Blessed, jonka olin nähnyt nuorena miehenä Robert Gravesin elokuvassa I, Claudius. Hänen ajatuksia herättävä suorituksensa oli täynnä tunteita, ja sen dynaaminen alue antoi minulle tilaa liikkua äänien kanssa kaikkein hiljaisimmista äänistä täyteen sotaräisketilaan. Brian Blessedin kuvitteellinen taidonnäyte ja herra DeMaion näkemys tarinankerronnasta olivat minulle erinomainen ohjenuora.” -Hamilton Sterling

Kings of Metal MMXIV -maailmankiertueen vahvistetut keikat:

2014-03-19 – Krasnodar, Venäjä
2014-03-21 – Moskova, Venäjä
2014-03-23 – Pietari, Venäjä
2014-07-26 – Helsinki, Suomi