Magic Circle Festival 2014 -liput myyntiin ma 4.11. klo 9.00

Magic Circle Festival Finland 2014 -liput tulevat myyntiin maanantaina 4. marraskuuta klo 9.00 sekä Lippupalvelussa että Tiketissä. Lippuja myydään myös Ruotsin, Tanskan ja Norjan omilla Lippupalvelun rinnakkaissivuilla. Linkit alla.

Lippuja myydään aluksi vain lauantaille 26.7.2014 ja festivaalin viralliseen jatkobiletapahtumaan. Perjantain 25.7. liput ja Ultimate Fan Pass -erikoisliput tulevat myyntiin myöhemmässä vaiheessa. Myöhemmin myytävät liput toimivat päivityksinä ensimmäisenä myyntiin tuleville lauantain päivälipuille. Festivaalin ohjelma sekä perjantain että lauantain ja jatkohippojen osalta tarkentuu myöhemmässä vaiheessa. Festivaalilla Manowar soittaa lauantaina pääesiintyjäkeikan ja juhlii samalla Kings of Metalin 25-vuotisjuhlaa soittamalla koko levyn alusta loppuun. Festivaalilla esiintyy myös muita bändejä ja järjestetään oheistoimintaa.

Manowar Finlandista löytyy kattava infopaketti kaikista festivaaliin liittyvistä asioista englanniksi täältä. Sivu on tarkoitettu sekä suomalaisille että ulkomaalaisille. Ehdotuksia, lisäyksiä, kommentteja tai mitä tahansa sivuun liittyvää voi lähettää sähköpostilla tai kirjoittaa foorumille.

http://m.cryptopencil.com/magic-circle-festival-2014

http://www.tiketti.fi/
http://www.lippupalvelu.fi/
http://www.ticnet.se/artist/magic-circle-festival-biljetter/934069
http://www.billettservice.no/artist/magic-circle-festival-billetter/934069
http://www.billetnet.dk/artist/magic-circle-festival-billetter/934069

Keskustelu foorumilla täällä.