KINGS OF METAL MMXIV: 25-vuotisjuhlakiertue ja uudelleenäänitetty levy

KINGS OF METAL MMXIV: 25-vuotisjuhlakiertue ja uudelleenäänitetty levy

kings_of_metal_2014_foorumi[1]

 

 

 

 

 

 

 

MANOWAR julkaisee kaikkien aikojen suurimmasta hittilevystään ja yhdestä koko heavy metal -genren kulmakivistä, Kings of Metalista, uudelleenäänitetyn version vuoden 2013 loppuun mennessä. KINGS OF METAL 2014 juhlistaa ja kunnioittaa 25 vuotta sitten julkaistua levyä. Levyn julkaisun jälkeen metallin kiistämättömät kuninkaat lähtevät ensi vuonna kiertueelle, jonka jokaisella keikalla soitetaan koko Kings of Metal alusta loppuun.

Kings of Metal on Manowarin historian merkittävin levy, jonka julkaisua seurasi vuonna 1989 suuri maailmankiertue. Levyn kappaleet, kuten Kings of Metal, Heart of Steel ja Hail and Kill pureutuivat heavy metal -skeneen ikuisiksi ajoiksi ja jättivät lähtemättömät jäljet musiikkihistoriaan.

Teräksen tohtoriuden suurinta yliarvoa kantavan Joey DeMaion mukaan Kings of Metal 2014 kunnioittaa alkuperäistä levyä, mutta sisältää nykypäivän tekniikan mahdollistaman ja 25 vuoden kokemuksen takaaman lisäenergian tavalla, jota ei olla ennen koettu. Manowarin räjähtävän voimakkaiden live-esiintymisten voima taltioidaan uuteen versioon muutoksin ja lisäyksin.

Kings of Metal 2014 -levy ei kuitenkaan ole 25-vuotisjuhlan ainoa osa, Manowar nimittäin avaa salaisten kammioidensa ovet ja julkaisee ennen näkemättömiä kuvia, haastatteluja, videoita ja live-esiintymisiä alkuperäisen levyn ja Manowarin historian kultaisimmalta aikakaudelta.

The Warrior’s Prayer -kappaleen alun tarinaan kertoo uudella levyllä brittinäyttelijä Brian Blessed, joka on tunnettu mm. Shakespearen näytelmistä tehdyissä elokuvissa ja saanut Englannin Metal Hammer -lehden Golden Gods Awardsin Spirit of Hammer Award -palkinnon. Levyllä kuullaan luonnollisesti myös Karl Loganin ja Donnie Hamzikin näkemykset kultakimpaleen kappaleista.

Keskustelu foorumilla:

KINGS OF METAL MMXIV/2014: levy ja juhlakiertue

KINGS OF METAL MMXIV -traileri räjäyttää kaiken tomuksi

Kings of Metal MMXIV -kiertue: Manowar Moskovaan 21.3.2014