The Lord of Steel -maailmankiertueen ensimmäinen keikka 2013: Kööpenhamina, Tanska

Manowarin uuden The Lord of Steel -maailmankiertueen ensimmäinen osuus soitettiin Euroopassa ja Yhdysvalloissa loka-/marraskuussa 2012 yhteensä 14 keikan ja seitsemän maan tuhokulkueena.

Nyt kiertueen paljon odotettu toinen osuus on alkanut maanantaina 4. maaliskuuta Kööpenhaminassa Tanskassa. Manowar soitti reippaan 1 500 soturin raivolaumalle noin 135 minuuttia ja seuraavat kappaleet: Manowar, Call To Arms, Sign of the Hammer, The Power, Hail, Kill and Die!, Brothers of Metal, Mountains, Expendable, El Gringo, Thunder in the Sky, The Sons of Odin, Kill With Power, Hand of Doom, Kings of Metal, Hail and Kill, Manowarriors, The Lord of Steel, Warriors of the World, Black Wind, Fire and Steel ja The Crown and the Ring, joka tuli luonnollisesti nauhalta outrona. Kappaleiden lisäksi Joey ja Donnie soittivat soolot ja Eirc huudatti yleisöä pitkän tovin. Joey myös juhlisti keikan ja Copenhell-festivaalin promoottoria raivokarjuttamalla yleisöä tehden selväksi, minkä bändin kaikki haluavat festivaalille, ja puhui tanskaa hauskuuttaakseen yleisöä. Lavarakennelmana oli sama tuttu videokuvakokonaisuus syksyltä.

The Lord of Steel jatkaa jyräystään keskiviikkona Norjassa, viikonloppuna kolmella keikalla Ruotsissa, ensi viikolla Oulussa, Tampereella ja Helsingissä ja viimeisenä Venäjällä 19. maaliskuuta. 15 päivää, yhdeksän keikkaa ja viisi maata. Suomessa Helsinki on loppuunmyyty, Tampereelle on todella rajoitetusti lippuja ja Ouluun enemmän.