Manowar palaa Saksan TV Totaliin: Touch the Sky livenä

MANOWAR STEFAN RAAB TV TOTAL

Manowar esiintyi kymmenen vuotta sitten TV Totalissa, joka on yksi Saksan tunnetuimmista televisio-ohjelmista. Bändi antoi haastattelun ja esitti Warriors of the World Unitedin samana vuonna ilmestyneeltä uudelta albumilta. Myöhemmin Manowar soitti yhden kappaleen TV Totalin juontajan Stefan Raabin kanssa keikalla Kölnissä, jossa ohjelma kuvataan.

Nyt Manowar palaa TV Totaliin tiistaina 30. lokakuuta ja esittää Touch the Skyn livenä. Ohjelma näkyy Saksan Pro7-kanavalla 23.10 paikallista aikaa ja luonnollisesti myös Suomen kovimmalla terässivustolla jälkikäteen.

Alla Manowarin haastattelu TV Totalissa ja Stefan Raabin esiintyminen bändin kanssa kymmenen vuotta sitten.


Manowar – Interview (Live) by goldrausch