Joey DeMaio Rumban haastattelussa

Joey DeMaio 2012 Trabendo France

Rumban Tapio Ahola haastatteli teräksen suurtohtoria Joey DeMaioa. Alla lyhyt lainaus, koko haastattelu luettavissa Rumban nettisivuilta linkin takaa.

”Hail, Kill and Die on viesti kaikille false metal -ihmisille ja kaikille, jotka vihaavat Manowaria, fanejamme ja tosimetallia.”

Tapio Ahola tarttui haasteeseen ja lähetti sähköpostia Manowar-basisti Joey DeMaiolle. Nyt kuullaan, millainen vastaus sieltä tuli.

Tänä ”ironisen diggaiun” ja ”tahattoman huumorin” aikakautena on hienoa, että meillä on Manowarin kaltainen yhtye, joka on niin helppo ja ilmeinen kohde huumorille, että ainoa järkevä suhtautumistapa bändiin on ottaa se täysin vakavissaan. Manowarin jutun joko tajuaa tai ei, mutta ”diggailu läpällä” ei ole ajattelevalle ihmiselle mahdollista. Nyt Manowar on saanut valmiiksi uuden albuminsa The Lord of Steel. Manowarin johtohahmo, basisti Joey DeMaio kertoo levystä lisää sähköpostin välityksellä.

Mikä oli tavoitteenanne, kun aloitte tehdä uutta levyä?

”Halusimme tehdä brutaalin ja raa’an albumin, jossa olisi ainutlaatuinen soundi. Halusimme sulattaa vintage-elementtejä kaikkeen siihen, josta olemme tulleet tunnetuiksi vuosien varrella, ja olemme hyvin tyytyväisiä lopputulokseen.”

On vain yksi Manowar! Haastattelussa tosimetallin tosimies Joey DeMaio 
Joey DeMaio: Eddie Trunkin haastattelu 9/2012
MANOWAR-jättijuttu Infernon 100. numerossa