Metal Warriors jyrisi Saunan jatkoilla

Teräsbetonin laulajabasisti Jarkko Aholan johtama Metal Warriors soitti perjantaina 11. kesäkuuta Manowar-tribuuttikeikan Tampereen Jack the Roosterissa, Sauna Open Air -festivaalin jatkoklubilla.

Bändi veti aivan nappiin ja yleisö nautti täysillä, joskin pieniä ongelmia keikalla silti oli. Toisen biisin jälkeen Aholan kaiutinkaappi sanoi piut ja paut, jonka jälkeen oli ”tekninen vartti”, jolloin pelejä ja vehkeitä rukattiin toimiviksi. Reipasta viittätoista minuuttia myöhemmin pojat soittivat yhden biisin, jonka jälkeen koko kaiutinkaappi oli vaihdettava kokonaan uuteen. Manowar oli taas kerran liian kovaa, eikä tavallisten kuolevaisten lelut sitä kestäneet. Teknisistä ongelmista selvittiin ja keikka jatkui kestäen reippaan tunnin verran.

Metal Warriorsin soittama settilista näytti jokseenkin tältä:

Gloves of Metal
Kings of Metal
Thor (The Powerhead)
Return of the Warlord
Master of the Wind
Carry On
Fighting the World
Hail And Kill
Warriors of the World United
The Crown and the Ring
Battle Hymn
Black Wind, Fire and Steel