Manowar valloitti Bulgarian, Romanian ja Turkin!

Manowar Sonisphere 2010

Manowar soitti juhannusviikolla kolme keikkaa Bulgariassa, Romaniassa ja Turkissa järjestetyillä Sonisphere-festivaaleilla.

Manowar kutsuttiin soittamaan kolmelle Sonisphere-festivaalille erikoisvieraana, mutta ei kuitenkaan pääesiintyjän roolissa. Tästä syystä Manowarin soittoaika oli rajoitettu yhteen tuntiin.

Manowarin ensimmäinen Sonisphere-esiintyminen tapahtui Bulgariassa, eikä kaikki mennyt aivan nappiin. Pääesiintyjän paikalla olleen Rammsteinin oikuttelusta ja aikataulun yleisestä myöhästymisestä johtuen Manowar ei soittanut edes sille kaavailtua tunnin keikkaa. Paikalla olleiden mukaan myös kaikilla muilla bändeillä pääesiintyjää lukuun ottamatta oli ollut ongelmia äänentoistolaitteiden kanssa, eikä soundi ollut ollut kaikista parhain.

Manowarin settilistat yhdistelivät Sonisphere-keikoilla uutta ja vanhaa. Bändi kunnioitti myös Ronnie James Dion muistoa esittämällä jokaisella keikalla Black Sabbathin Heaven And Hell -kappaleen, jonka Joey omisti Diolle. Joey piti kaikilla keikoilla puheen kunkin maan omalla kielellä, ja koska Sonispheren järjestäjät kielsivät Manowaria myymästä juuri valmistunutta Dion cover-levyä, Joey ja Eric heittelivät uusia levyjä ja sen paitoja lavalta yleisöön.

Alla katsottavissa virallinen fiilistelyvideo Sonisphere-festivaaleilta:

Manowar Finland – Foorumi – Settilistoja
YouTube.com, ”Manowar – 2010 Summer Festival Highlights”