Manowar Finland ratsastaa voittoon

Manowar Finlandin rahtusta vajaan kolmen vuoden taipaleen aikana on tapahtunut paljon. Sivusto perustettiin heinäkuun lopulla 2007. Keväällä 2008 Suomen kuolemattomat soturit suunnittelivat yhdessä paidat, joita on käytetty uljaana ja rinta rottingilla nyt hieman vajaan kahden vuoden ajan. Paitoja tilattiin tuolloin 32 soturin toimesta.

Mutta nyt onkin jo kesä 2010 ovella ja Manowar Finlandin toinen paitaprojekti on käytännössä ohi. Suunnitteluvaihe kesti noin kuukauden verran, sitä seurasi neljän viikon tilausaika ja nyt kaikki paidat on postitettu. Paitoja tilasi yhteensä 72 soturia ympäri Suomen.

Paitojen tilausvaiheen aikana kerättiin myös yhteinen kolehti, jonka johdosta Manowarin jäsenille luovutetaan omat paidat koko Suomen faniyhteisön nimissä.

Paitoja tilattiin myös muutamia kappaleita varastoon. T-paitoja löytyy kaikkia muita kokoja paitsi S. Muita paitamalleja ei ole enää saatavilla. Tiedustelut sähköpostilla tai foorumin kautta yksityisviestillä!

Manowar Finland voi myös juhlistaa toista asiaa: sivustolla on nyt käyty yli 100 000 kertaa. Olemme myös varsin likeellä 1 000 000 sivulatauksen rajapyykkiä.

Hyvät kesät kaikille ja suuret kiitokset yhteisestä toiminnastamme!

Cheers

Pietari Heino