Videokatsaus kiertuevalmisteluihin 2010

Manowarin videomateriaalista vastuussa oleva Neil Johnson on lisännyt YouTube-videopalveluun kaksi uutta videota, joissa nähdään katsaus 16. tammikuuta Saksan Leipzigista alkavan Death To Infidels World Tour 2010 -kiertueen ensimmäisen osuuden valmisteluihin.

Ensimmäinen video on noin kahdeksan ja puoli minuuttia pitkä. Siinä Neil esittelee uusia Manowar-tuotteita, kertoo valmisteluiden tapahtuvan Saksassa ja haastattelee pikaisesti mm. HolyHellin kitaristia ja Manowarin ääniteknikkoa Jeff Hairia.

Videon lopussa Neil myös rohkaisee faneja tulemaan keikoille. Ne tulevat olemaan intiimejä ja erityisiä, koska kyseessä on pienemmät paikat jättimäisten festivaalilavojen sijaan.

Katso ensimmäinen video alta:

Toisella videolla Eric kokeilee äänilaitteistoa.

Katso toinen video alta:

YouTube.com, ”Manowar 2010 Tour preparation”
YouTube.com, ”Manowar 2010 Tour Preparation 2”