Death To Infidels World Tour 2010 alkoi Saksan Leipzigista

Manowar Death To Infidels 2010

Manowarin Death To Infidels World Tour 2010 -kiertueen ensimmäinen osuus on alkanut. Kiertueen ensimmäinen keikka jyrisi Saksan Leipzigissa lauantaina 16. tammikuuta.

Seuraavan kahden viikon aikana Manowar soittaa kahdeksan muuta keikkaa Saksassa ja yhden Hollannin Tilburgissa. Kiertue jatkunee kevään kuluessa Etelä-Amerikassa, joskaan virallista tiedotetta ei vielä asian tiimoilta ole julkaistu Facebook-päivityksiä ja Joeyn puheita lukuun ottamatta.

Kolme muuta keikkaa on kuitenkin varmistettu kesälle ja alkusyksylle; Manowar soittaa Sloveniassa, Tsekissä ja Ukrainassa isoilla festivaaleilla. Slovenian esiintyminen tapahtuu vuosittaisen Magic Circle Festivalin yhteydessä, joka järjestetään ensi kertaa Metalcamp-festivaalin yhteydessä.

Kiertueen avauskeikan settilistan voi halutessaan tarkistaa Manowar Finlandin foorumin kiertueelle tarkoitetusta viestiketjusta (linkki alla). Sivuston Kiertue-osiosta taasen löytyy uutisen kirjoittamishetkellä varmistetut keikat ja Magic Circle Festival -alueelta tiedot ensi kesän tapahtumasta.

Alla olevassa videossa Neil Johnson kuvaa jokaiselle keikalle myytävän 150 euron hintaisen Ultimate Fan Pass -erikoislipun Leipzigin tilaisuutta:

Manowar.com, ”Death To Infidels 2010 Tour Report – Part 1”
YouTube.com, ”Manowar Live in Leipzig – Ultimate Fan Pass experience”
Manowar Finland – Foorumi – Death To Infidels World Tour 2010