Magic Circle Festival 2010 @ Metalcamp

Magic Circle Festival 2010 Metalcamp

Kyllä, luit aivan oikein! Virallinen tieto Magic Circle Festival IV:stä on julkaistu.

MCF IV järjestetään Sloveniassa pidettävän vuosittaisen Metalcamp-festivaalin yhteydessä. Metalcamp 2010 järjestetään 05.-10. heinäkuuta Tolminin kaupungissa, Sloveniassa. Festivaalipaikka on käytännössä Euroopan sydämessä: 95 km Slovenian pääkaupungista Ljubljanasta, 105 km Itävallan Villachista ja 240 km Kroatian pääkaupungista Zagrebista.

Yhteistyö Metalcampin kanssa juhlistaa ensimmäistä Saksan ulkopuolella järjestettävää Magic Circle Festivalia ja ensimmäistä Manowar-keikkaa Sloveniassa.

Magic Circle Festival 2010 järjestetään sunnuntaina 11. heinäkuuta, eli päivä itse Metalcamp-isäntäfestivaalin loppumisen jälkeen. Manowarin esiintymisen lisäksi Magic Circle Musicin riveistä lavalle nousee HolyHell ja Metalforce (entinen Majesty). Muut esiintyjät ja tarkemmat tiedot tapahtumasta tulevat pian.

11. heinäkuuta 2010 pelataan myös FIFA World Cupin finaaliottelu Etelä-Afrikassa, joka tullaan esittämään suorana lähetyksenä jättimäiseltä näytöltä. Välittömästi pelin loputtua alkaa Manowarin keikka. Magic Circle Festival 2010 tulee siis olemaan loppuhuipennus kuudelle päivälle muita metallibändejä höystettynä vuoden 2010 urheilun merkkitapahtumalla.

Magic Circle Festival 2010 -liput maksavat 60 euroa ja ne ovat myynnissä sekä Metalcampin sivustolla että Manowarin the Kingdom of Steel -nettikaupassa. Lipun hintaan kuuluu parkki- ja leirintäalueet. Lippujen määrä on rajoitettu 12 000 kappaleeseen.

60 euron hintainen MCF 2010 -lippu ei kuitenkaan sisällä sisäänpääsyä Metalcamp-festivaalille, vaan se tulee ostaa erikseen. Metalcamp 2010:neen halajavien kannattaa toimia nopeasti, sillä noin viikko sitten julkaistiin virallinen tiedotus nopean ennakkomyynnin tuloksena, josta ilmenee, että koko viikon lippuja on saatavilla vain 8000 kappaletta ja 3 päivän lippuja 4000 kappaletta. 3 päivän Metalcamp 2010 -liput maksavat 82 euroa viikon mittaisten kustantaessa hyvin sopuisan 114 euron verran.

Metalcamp 2010:nen varmistetut bändit 1. marraskuuta 2009 mennessä ovat seuraavat:
Immortal, Behemoth, Ensiferum, Leaves’ Eyes, Equilibrium, Dornenreich, Metsätöll, The Exploited, Kalmah, Sabaton, Heidevolk, The Devil’s Blood ja Abstinenz.

Liity keskusteluun Manowar Finlandin foorumilla, Magic Circle Festival 2010 -osiossa! Muista myös ottaa syyniin Death to Infidels World Tour 2010 -viestiketju foorumin Keikat-osiosta.

Sloveniassa nähdään!

Manowar Finland -foorumi, ”Magic Circle Festival 2010”
Manowar Finland -foorumi, ”Death To Infidels World Tour 2010”
Metalcamp.com, ”Magic Circle Festival @ Metal Camp 2010”
The Kingdom of Steel, ”Magic Circle Music Ticket Magic Circle Festival at Metalcamp”