Hell On Earth V -julkkaribileet 27.11. @ Heavy Corner, HKI

Hell On Earth V -julkkaribileet
Manowar Finland, Magic Circle Music ja Heavy Corner yhdessä ylpeänä esittävät: Manowarin julkaisua odottavan Hell On Earth V –DVD:n julkistustilaisuuden.

Hell On Earth V –DVD: materiaali on kuvattu lukuisissa paikoissa viiden vuoden ajalta. Se sisältää kohokohtia Manowarin vuosien 2005, 2007 ja 2009 –kiertueilta, mukaan lukien mm. parhaat palat uuden Thunder In the Sky –EP:n ensimmäisistä esityksistä, täydellisen version fanien jo ikuisuuden toivomasta Mountains-kappaleesta ja vuonna 2007 esitetyn huikean Gods of War -viikinkiencoren kaikessa loistossaan. Ja jos Nuclear Blastin Saksan nettikauppaan on luottamista täydellisen kappalelistan suhteen, on DVD:llä mukana Call To Armskin taannoiselta Manowarin Provinssirockin keikalta.

Julkkaribileet pidetään Helsingin Kampissa sijaitsevassa Heavy Corner –nimisessä baarissa perjantaina 27. marraskuuta 2009. Heavy Corner on tunnettu suomen legendaarisimpana heavybaarina, eikä sen kymppisynttäreihin ole enää pitkä matka. Corner vetää sisäänsä noin 150 hevimiestä kerrallaan ja se tarjoaa mahdollisuuden heavykaraokeen; paikka on siis mitä mainioin Suomen kuolemattomille sotureille.

Illan ohjelma on seuraavanlainen:

27.11.2009
19.00 ovet aukeavat ja Manowar lähtee soimaan
20.00 Hell On Earth V –DVD tärähtää käyntiin
22.30 DVD on ohi ja ilta jatkuu heavykaraoken parissa

Julkkaribileisiin on vapaa pääsy, joskin Heavy Cornerin oma narikkamaksu pitää toki maksaa. Tavallisesti narikkamaksu on 3 euroa, mutta Manowar-bileisiin osallistuville se on vain 2 euroa.

Tilaisuuden ikäraja on luonnollisesti 18 vuotta.

Magic Circle Music on myös luvannut toimittaa Manowar Finlandille Manowar-oheistuotteita, jotka jaetaan paikalle saapuneille ennen DVD:n katsomista (eli klo. 19.00 ja 20.00 välissä). Ole siis ajoissa paikalla!

Heavy Cornerin osoite:
Hietaniemenkatu 2, Kamppi
00100 HELLSINKI

Tsekkaa alta linkeistä Heavy Cornerin nettisivut ja Manowar Finlandin foorumin viestiketju aiheesta ja liity keskusteluun!

Cornerissa nähdään!

Manowar Finland -foorumi, ”Hell On Earth V -julkkaribileet 27.11. @ Heavy Corner, HKI”
Manowar Finland -foorumi, ”Hell On Earth: Part V”
Heavy Corner