Provinssirockin keikka tullaan kuvaamaan!

Juuri ilmestyneessä Provinssilehdessä on Herra DeMaion haastattelu, ja mitäpäs muutakaan hän ilmoittaa, kuin että tulevan kesän Suomi-show tullaan kuvaamaan.

Joey sanoo haastattelussa seuraavaa: ”Provinssirock on meille tuiki tärkeä mammuttikeikka ja me tuomme mukanamme ennennäkemättömän ison tuotannon, joka kattaa valo- ja äänentoistolaitteiston ohella lavarekvisiitan ja kaikki mittatilaustyönä bändille tehdyt instrumenttimme. Soundimme on sata kertaa äänekkäämpi ja sata kertaa puhtaampi kuin mitä useimmilla muilla yhtyeillä. Me aiomme kuvata Provinssirock-keikan, jotta kaikki maailman Manowar-soturit voivat nähdä kuinka kaikki suomalaissoturien keikan eteen tekemä työ tullaan nyt palkitsemaan.”

Voiko tästä enää kesä parantua? Uutta EP:tä pukkaa, uusi kappale veisattuna suomeksi ja vieläpä keikka omassa maassa, kuvauksen kera… Huh.

Kuitenkin pitää muistaa, että Manowar on historiansa aikana kuvannut lukuisia määriä keikkoja, eikä koko keikkoja sisältäviä tallenteita ole markkinoilla kuin kaksi kappaletta. Kuten bändillä on tapana ollut, on hyvin mahdollista, että Provinssirockin keikasta tullaan näkemään kappaleita, mutta ei koko keikkaa. Itse veikkaan ennen joulua(?) ilmestyvän Magic Circle Festival Volume III(?) -DVD:n sisältävän materiaalia sekä itse uskonnollisesta tapahtumasta että muilta kesän keikoilta – mukaan lukien tietysti Provinssirockissa jyrähtävän.

Toivokaamme parasta, varautukaamme pahimpaan!

Viimeistään nyt on kuitenkin jokaisen itseään kunnioittavan metallia puolustavan soturin aika ostaa lippu tulevan kesän kovimmalle tapahtumalle mitä Suomessa tullaan järjestämään.

HAIL AND KILL!

Provinssilehti, skanni
Provinssirock, kotisivu
Lippupalvelu.fi, kotisivu