Manowar: Live In Bulgaria DVD

Manowarfaneja hemmotellaan jatkuvasti, nimittäin Manowarin viralliselle foorumille, House of Deathiin, on bulgarialainen käyttäjä postannut kuvan tulevan Live In Bulgaria DVD:n kannesta. Kuvan perusteella DVD tulee sisältämään myös materiaalia lämmittelybändeiltä HolyHell ja Sixth Sense. Joey DeMaio ja Eric Adams olivat myös promoamassa tulevaa DVD:tä Bulgariassa, 1. päivä kuluvaa kuukautta.

Materiaali DVD:lle on kuvattu Bulgarian Kavarnassa 30.7.2007 Bulgarian ensimmäisellä Manowar-keikalla. Settilista keikalla piti sisällään suuren määrän paljon soitettuja klassikoita ja vanhempaa vähemmän soitettuja kappaleita kuten the Oath, Each Dawn I Die ja Mountains.

Bulgariassa ei kuitenkaan soitettu viikinkiteemaista Gods of War -levyn lopetus seitsemikköä ja mielenkiintoista onkin, tullaanko sitä DVD:llä koskaan näkemään. Magic Circle Festival Volume 1 tupla-DVD näet sisältää vain kaksi kappaletta mahtipontisesta kokonaisuudesta. Ehkäpä 9.7.2008 julkaistavalla Hell On Earth Part V -DVD:llä?

Sekavia tunteita ja vihaisuutta ainakin itsessäni nostattaa pintaan se miksi materiaalia Bulgariasta julkaistiin myös Magic Circle Festival Volume 1 tupla-DVD:llä, kun kerran Bulgariasta tulee kokonainen DVD:kin. Miksi Manowarin show-osuutta Saksasta lyhennettiin Bulgarian keikan kustannuksella ja miksi ylipäätään Magic Circle Festival Volume 1 DVD -nimeä kantava tuotos sisältää materiaalia muualtakin kuin kyseiseltä festivaalilta?

Kaliakra Rock Fest, Manowar-settilista
Youtube, Manowar promoting Live in Kaliakra Bulgaria DVD
Youtube, ManOwaR in Sofia 1.12.2007