Magic Circle Festival Volume 1 tupla-DVD lähikuvassa

Ensimmäiseltä Saksassa järjestetyllä Magic Circle Festivaalilta(6.-7.7.2007) on julkaistu todella kattava tupla-DVD, joka pitää sisällään materiaalia miltei jokaiselta festivaalilla esiintyneeltä bändiltä. Mukana on myös fanihaastatteluja ja materiaalia Bulgariasta viikkoa aikaisemmin olleelta keikalta(30.7.2007). Tällä hetkellä DVD:tä voi ostaa Manowarin nettikaupasta Magic Circle Festival 2008 -lipun yhteydessä, jolloin se toimitetaan lipunostolahjana ilmaiseksi, mutta kauppoihin sen pitäisi ilmestyä 6.12. Nettikaupan ilmaislahjatarjous on voimassa vain vuodenvaihteeseen asti.

Muutama kuva DVD:stä: (klikkaa pikkukuvaa katsoaksesi isompi)

Magic Circle Festival Volume 1 DVD Magic Circle Festival Volume 1 DVD

Magic Circle Festival Volume 1 DVD Magic Circle Festival Volume 1 DVD

Magic Circle Festival Volume 1 DVD Magic Circle Festival Volume 1 DVD

Magic Circle Festival Volume 1 DVD Magic Circle Festival Volume 1 DVD

The Kingdom of Steel -nettikauppa, Magic Circle Festival 2008 -piljetti
Magic Circle Festival Volume 1 DVD, Manowar-settilista