Manowar aloitti The Last Battle -kiertueen Ruotsista (settilista mukana)

Manowar aloitti The Last Battle -kiertueensa 15.11. Ruotsin Norrköpingistä. Rummuissa keikalla ei nähty Manowariin 2009 palannutta Donnie Hamzikia, vaan brasilialainen muuta bändiä hitusen nuorempi Marcus Castellani. Eric ei päättänyt konserttia perinteiseen tapaan ilmoittamalla Manowarin palaavan, vaan toivotti vain hyvää yötä yleisölle.

Bändi soitti seuraavan setin:

Manowar
Blood of My Enemies
Metal Warriors
Bros of Metal
Mountains
Fallen brothers / Heart of Steel
Secret of Steel
Spirit Horse of the Cherokee
Call to Arms
Sons of Odin
Kings of Metal
Bass solo
Joeyn puhe
Fighting the World
Kill With Power
Sign of the Hammer
Power
Battle Hymns
Hail and Kill
Warriors of the World United
Black Wind, Fire and Steel

Kiertue jatkuu 16.12. asti vielä yhdellä keikalla Norjassa, kolmella Ruotsissa ja 13 Saksassa. Huhujen mukaan kiertue ei pääty tähän, vaan jatkuu ensi vuonna. Keikkaa Suomeen ei ole vielä vahvistettu.