MANOWAR soitti mahtavan keikan Tampereella

manowar_pakkahuone_2016_1

Keikka Pakkahuoneella oli alkamassa ilmoitettuun aikaan valojen sammuttua ja Ben-Hur -intron alettua 20.30. Kuitenkin kaikista kriittisimmällä hetkellä, ”From the United States of America, All Hail…” jokin räjähti (ei ehkä kirjaimellisesti), PA hiljeni täysin ja Joeyn lavakaiutinrivistöstä kuului massiivista säröääntä. Joey ilmoitti välittömästi backstageltä, että vahvistin meni rikki ja että he korjaavat sen itse nyt heti, jotta keikka voidaan soittaa. Korjaukseen meni 30 minuuttia, jonka aikana kuultiin lukuisia korvia hiveleviä (tai repiviä) murinoita kaiuttimista. Joeyn kaiutinrivistön takana oli käynnissä koko puolen tunnin ajan kuhina ja ongelman selvittäminen erilaisin menetelmin. Lopulta yleisön hurratessa intro lähti uudestaan soimaan ja kuninkaat iskivät lavan halki. Loppu onkin historiaa…

Ohessa kuvia Manowarin viralliselta FB-sivustolta ja settilista (joka ei välttämättä ole aivan oikeassa järjestyksessä). Lavalla Manowarilla oli taustalla iso jättinäyttö ja sivu-PA:n edessä molemmilla puolilla pienemmät näytöt.

Manowar soittaa Helsingissä tänään 13. helmikuuta. Soittoajat, liput linkkeihin yms. löytyvät täältä.

Manowar
Die for Metal
Call to Arms
Sons of Odin
Kings of Metal
Karlin kitarasoolo kaatuneiden soturien kunniaksi
Joeyn bassosoolo ja The Sting of the Bumblebee
The Ascension
King of Kings
Hand of Doom
House of Death
The Dawn of Battle
Joeyn puhe
Lord of Steel
Hail and Kill
Warriors of the World United
Black Wind, Fire and Steel
The Crown and the Ring (Outro nauhalta)

manowar_pakkahuone_2016_8

manowar_pakkahuone_2016_1 manowar_pakkahuone_2016_3 manowar_pakkahuone_2016_2 manowar_pakkahuone_2016_7 manowar_pakkahuone_2016_6 manowar_pakkahuone_2016_5 manowar_pakkahuone_2016_4