MCF Helsinki, Suvilahti: kartta ja lipputietoa

manowar_mcf2014_helsinki_suvilahti_MAP

 

Ohessa Suvilahden festivaalialueen kartta ja alla kaksi promoottorin FB-tiedotetta. Katso myös festarin aikataulu ja Joey DeMaion videotervehdys.

Tässä Magic Circle Festival 2014 kartta. Sisääntulo Sörnäisten rantatieltä Parrukatua pitkin alueelle kääntymällä ABC:n huoltoaseman kohdalta parrukadulle. 

Here’s the Magic Circle Festival 2014 map. You can find the festival gate by turning to Parrukatu street from Sörnäisten rantatie street. Take the turn to Parrukatu when you see a fueling station called ABC.

Festarialueella on vielä rajoitetusti festarilippuja ja jatkolippuja myynnissä sekä perjantaina että lauantaina. Perjantaina on myös mahdollisuus päivittää normilippuja Ultimate Fan Ticketteihin. Sekä jatkoilta, että etkoilta lippuja saa myös tapahtumapaikkojen ovilta.

There is a limited amount of tickets on sale at the festival gate. You can also buy upgrade to your regular festival ticket to Ultimate Fan Ticket on Friday at the festival gate. Some tickets for pre-party and after party will be also on sale at the after party venues.