Magic Circle Festivalin järjestelyt

Alla Magic Circle Festivalin tiedot. Linkitä kavereillesi tähän uutiseen tai isolle tietosivullemme osoitteessa manowarfinland.com/magic-circle-festival-2014. Muutokset päivitetään tähän uutiseen ja tietosivulle. Viimeinen päivitys: 14.7.2014. ENGLISH VERSION HERE.

PERUSTIEDOT:

Varmistuneet esiintyjät:
MANOWAR (USA), TERÄSBETONI (FIN), IMPERIA (NL), HOSTILE (UK)

www.manowar.com
www.magiccirclefestival.com

Hevilegenda Manowar tuo jättimäisen Magic Circle Festivalinsa Suomeen kesällä 2014. Kyseessä on bändin itsensä lanseeraama festivaali, joka on aiemmin nähty vain Keski-Euroopassa. Magic Circle Festival järjestetään Helsingin Suvilahdessa 25.-26. heinäkuuta. Kyseessä on samalla Manowarin ainoa esiintyminen Pohjoismaissa kesällä 2014.

Manowarin levyjä on myyty ympäri maailman yhteensä yli kymmenen miljoonaa kappaletta. Yhtyeen musiikki käsittelee historiallisia teemoja ja soturimytologiaa. Manowar on ottanut myös paljon visuaalisia vaikutteita viikingeistä, keskiajan ritarikulttuurista ja antiikin tarustoista. Yhtyeen nykykokoonpanossa vaikuttavat Eric Adams (laulu), Karl Logan (kitara), Joey DeMaio (Basso) ja Donnie Hamzik (rummut).

LIPPUINFO:

MAGIC CIRCLE FESTIVAL -LIPPU alk. 78 €. Sisältää pääsylipun festivaalille lauantaina 26.7.2014.

MAGIC CIRCLE FESTIVAL -LIPPU & OFFICIAL AFTER PARTY alk. 88 € (K-18). Sisältää pääsylipun festivaalille lauantaina 26.7.2014 & virallisiin jatkobileisiin.

OFFICIAL AFTER PARTY -LIPPU alk. 10,00 € (K-18). Sisältää pääsylipun virallisiin jatkobileisiin The Circukseen. Esiintyjät julkaistaan myöhemmin.

PRE EVENT -LIPPU alk. 12,00 € (K-18). Sisältää lipun ennakkobileisiin perjantaina 25.7.2014 Bar Bäkkärille. Musiikista vastaavat Helsinki Underground United playes Manowar ja DJ Pastori.

ULTIMATE FAN TICKET alk. 198,50 € (K-18)
– Ultimate Fan Ticket -ranneke
– Heavy Karaoke
– Erilaisia soturihenkisiä aktiviteetteja (TBA)
– Manowarin Kings of Metal MMXIV -albumi & Manowar-juliste
– Naposteltavaa + 1 ilmainen juoma
– Vapaa sisäänpääsy Magic Circle Festival – Pre Event -tapahtumaan Bar Bäkkärille 22.00 alkaen
– Sisäänpääsy Magic Circle Festivalille
– Oma VIP-alue Magic Circle Festivalilla, jossa oma baari ja wc-tilat
– Sisäänpääsy jatkotapahtumaan The Circukseen lauantaina (esiintyjät TBA)

ULTIMATE FAN TICKET UPGRADE -LIPPU alk. 123 € (K-18)
Alkuperäisen Magic Circle Festivalin yhden päivän lipun tai festari + jatkot -lipun voi päivittää Ultimate Fan Ticket -kategoriaan.
Lippu esitetään yhdessä alkuperäisen festari tai festari + jatkot -lipun kanssa ja vaihdetaan Ultimate Fan Ticket – rannekkeeseen tapahtuma-alueella.

FESTIVAALIOHJEET:

* LIPUT JA RANNEKKEET

Muista pitää huolta lipustasi, sillä RL Concerts ei korvaa kadonnutta lippua tai lunasta ostettuja lippuja takaisin. Lippu toimii tulostettuna tai sen voi näyttää älypuhelimen näytöltä tarkistuspisteellä. Kaikki liput tarkistetaan elektronisesti ja tulostusjäljen on oltava lukemiskelpoinen. Lippu oikeuttaa vain yhteen sisäänpääsyyn tai festivaalirannekkeeseen per asiakas. Festivaalirannekkeella voi poistua alueelta ja tulla takaisin. Viralliset festivaaliliput myynnissä osoitteessa www.rle.fi, www.lippupalvelu.fi, www.lippu.fi ja www.tiketti.fi

Lippujen ja rannekkeiden väärentäminen on rikos ja niiden väärinkäytöt johtavat aina tutkintaan.

* VOINKO MAKSAA PANKKI- TAI LUOTTOKORTILLANI?

Yleisimmät pankki- ja luottokortit käyvät maksutapana useimmilla myyntipaikoilla, eivät kuitenkaan kaikilla. Käteisostot nopeuttavat suoritusta ja näin kaikkien jonotusaikaa.

* AUKIOLOAJAT

Perjantaina 25.7.2014 klo 18.00-22.00
—-HUOMIO: Perjantaina festivaalille pääsee vain UFT-lipulla
Lauantaina 26.7.2014 klo 15.00-22.00

* JUOMAT

Omien juomien tuominen alueelle on kielletty. Kaikki reput ja kasit tarkastetaan sisääntuloporteilla ja kaikki juomat poistetaan. Vettä ja virvoitusjuomia on myynnissä festivaalialueilla. Alkoholia myydään erikseen rajatuilla anniskelualueilla. Anniskelualueen ikäraja on 18-vuotta. Ikä tarkastetaan henkilöllisyystodistuksesta anniskelualueiden porteilla.

* KULKUYHTEYDET

Suosittelemme tulemaan festivaalialueelle julkisella kulkuvälineellä (linja-auto, metro, ratikka), pyörällä, kävellen tai taksilla. Alueen yhteydessä on erillinen pyöräparkki. Autoille EI ole parkkipaikkoja. Suosittelemme alueelle saapumista ajoissa, sillä portilla saattaa esiintyä ruuhkaa. Viimeisimmät julkisen liikenteen aikataulut ja reitit löydät osoitteesta www.reittiopas.fi

* LÖYTÖTAVARAT

Festivaalin jälkeen kaikki löytötavarat toimitetaan Suomen Löytötavarapalveluun.

* MITÄ OTAN FESTIVAALEILLE MUKAAN?

– Festivaalilippu/ranneke. Ei lippua/ranneketta = Ei sisäänpääsyä!
– Käteistä. Pankki- ja luottokortinlukijta voivat toimia hitaasti tai niitä ei ole käytössä aivan jokaisessa myyntipisteessä. Käteismaksut nopeuttavat ostosuoritusta.
– Henkilöllisyystodistus (ajokortti, ID-kortti, passi). Järjestyksenvalvojat voivat tarkistaa henkilöllisyytesi ja ikäsi tarvittaessa.
– Aurinkorasva/sadeviitta sääennusteen mukaan.
– Korvatulpat. Huolehdi kuulostasi. Korvatulppia myydään myös festivaalialueella.

* KIELLETYT ESINEET JA ASIAT

– Eläimet
– Ilotulitteet
– Päihteet
– Aseet
– Sateenvarjot
– Retkituolit
– Juomapullot
– Graffitit & tagit
– Julisteiden ja lehtisten jakaminen
– Yleisön päällä ”surffaaminen”
– Järjestelmäkamerat ja videokamerat

* MAJOITUS

Festivaalilla ei ole telttailumahdollisuutta. Lähistöllä Helsingissä on useita hotelleja ja hostelleja.

* KUVAAMINEN MAGIC CIRCLE FESTIVALILLA

Kuvaaminen on sallittu ainoastaan kännyköillä tai taskukameroilla. Muut suuremmat kamerat tai videolaitteet takavarikoidaan turvatarkastuksen yhteydessä ja niiden tuominen alueelle on kielletty.

* RUOKAILU

Alueella on myynnissä festariruokaa läpi tapahtuman.

* OMAN RUOAN TUOMINEN

Alueelle voi tuoda omaa ruokaa tai lääkkeitä pieninä annoksina jos siihen on terveydellinen syy. Terveydellisistä syistä ruokaa tai lääkkeitä tuovien tulee kuitenkin varautua näyttämään lääkärintoditusta porttihenkilökunnalle.