John ”Dawk” Stillwellin MANOWAR-sotavälineitä myynnissä

john_dawk_stillwell_manowar-dawk-sound-limitedMANOWARin virallinen teknikkomaestro ja teräksen tärinän yli-insinööri John ”Dawk” Stillwell on laittanut joitakin alkuperäisiä Manowar-soittopelejä myyntiin. Dawk on ollut Manowarin mukana alusta alkaen ja rakentanut bändin äärimmäisen omalaatuiset soittimet ja lavakaiuttimet yksinoikeudella.

Manowar’s Unofficial Founding Member

Throughout the 1960s, thousands of people clamored for the status of ”the unofficial founding member” of the Beatles. There is only one band, however, who embodies that rank with the Kings of Metal, Manowar. John ”Dawk” Stillwell, not only played an integral role in bringing the band together, he is also responsible for helping the legendary act achieve distinction as the loudest musicians ever. In recent years, he has worked almost exclusively with Manowar, repairing and improving their equipment as they prepare for each metallic onslaught.

— V.C.

SCOTT COLUMBUS of Manowar’s Boom Theory Space Muffins Kit

Dawk Sound Limited

JOEY DEMAIO OF MANOWAR OWNED 1983 DISTILLATE ALEMBIC ELECTRIC BASS GUITAR