MANOWAR Japaniin! Loudar Park 2014

MANOWAR Loud Park 2014, Japan

MANOWAR palaa Japaniin ja soittaa Loud Park -festivaalin pääesiintyjänä lokakuussa 2014. Festivaali on 14. laatuaan ja se järjestetään Tokiossa 18.-19.10.2014. Loud Park on legendaarinen heavy-festivaali. Lisätietoja pian: www.loudpark.com

”Olemme innosta pinkeinä palatessamme Japaniin Kings of Metal MMXIV -maailmankiertueen kanssa. Lupasimme japanilaisille faneillemme palaavamme suurempina ja voimakkaampina kuin koskaan ennen ja sen lupauksen me mmyös pidämme. Juhlakiertueemme produktio on suurempi kuin mikään koskaan aikaisemmin urallamme. Ääni- ja valoshowmme takaa jotakin aivan ennennäkemätöntä ja eeppistä tykitystä.” -Joey DeMaio, teräksen tohtori

Kings of Metal MMXIV on Manowarin suurimman kruuninjalokivialbumin uudelleenäänitetty 25-vuotisjuhlaversio, joka julkaistaan maaliskuussa 2014. Levyn voi hankkia digitaalisesti Amazonista, Google Play Musicista ja iTunesista sekä CD:llä Manowarin omasta nettikaupasta The Kingdom of Steelistä että kaikista hyvin varustelluista levyliikkeistä Suomessa.

MANOWAR TUHOAA KAIKEN