The Kingdom of Steel -nettikauppa Eurooppaan

eu_notice

 

 

 

 

 

 

 

SUPERMULTIHAIL! The Kingdom of Steel -nettikauppa eli Manowarin virallisten tuotteiden oma myyntikanava palaa Eurooppaan useamman vuoden jälkeen. Viimeksi Manowarin virallisia tuotteita pystyi ostamaan Euroopasta 2007, jonka jälkeen varasto suljettiin ja kaikki toiminta siirtyi Yhdysvaltoihin Magic Circle Musicin toimistolle. Nyt kauppa palaa kuitenkin ja tuotteet toimitetaan Saksasta ilman ikäviä tullimaksuja EU:n sisällä tapahtuvista ostoksista.

Nettikauppa alkaa toimia osoitteessa www.thekingdomofsteel.eu 12. joulukuuta. Sivut ovat auki jo nyt ja tuotteita voi tutkailla etukäteen. Nettikaupasta huomautetaan, että maasta riippuen kannattaa tarkistaa, tuleeko postitus halvemmaksi Yhdysvalloista vai Euroopasta, ja että Euroopan varaston tuotevalikoima ei välttämättä aina  ole yhtä laaja. Molempiin nettikauppoihin pitää jokaisen tehdä erikseen oma tunnus.

http://www.thekingdomofsteel.eu/