MANOWAR Venäjälle 2014! Moskova ja Pietari maaliskuussa

MANOWAR on julkistanut ensimmäiset keikat KINGS OF METAL MMXIV -kiertueelle. Metallin kiistämättömät kuninkaat soittavat Moskovassa 21. maaliskuuta 2014 ja Pietarissa kaksi päivää myöhemmin. Manowar soitti viimeksi Venäjällä Jekaterinburgissa vuotta aikaisemmin 21.3.2013 ja Moskovassa 4. marraskuuta 2012.

KINGS OF METAL MMXIV -kiertue (huom. virallinen nimi) juhlistaa Manowarin Kings of Metal -levyn 25-vuotisjuhlaa. Jokaisella keikalla kuullaan koko Kings of Metal -levy alusta loppuun ja joukko muita kuolemattomia Manowar-kappaleita.

Kiertueelle julkaistaan lisää keikkoja pian. Manowar myös julkaisee uudelleenäänitetyn version Kings of Metalista ennen kiertuetta. Teräksen tohtoriuden suurinta yliarvoa kantavan Joey DeMaion mukaan Kings of Metal MMXIV kunnioittaa alkuperäistä levyä, mutta sisältää nykypäivän tekniikan mahdollistaman ja 25 vuoden kokemuksen takaaman lisäenergian tavalla, jota ei olla ennen koettu. Manowarin räjähtävän voimakkaiden live-esiintymisten voima taltioidaan uuteen versioon muutoksin ja lisäyksin.

”Fanimme vaativat ja vaativat klassikkokiertuetta, ja tämä 25-vuotisjuhla on juuri oikea aika ja mahdollisuus kiertueelle” -Joey DeMaio

Tähän mennessä julkistetut keikat:

2014-03-21 – Moskova, Venäjä
2014-03-23 Pietari, Venäjä

KINGS OF METAL MMXIV/2014: levy ja juhlakiertue
KINGS OF METAL MMXIV -traileri räjäyttää kaiken tomuksi
Kings of Metal MMXIV -kiertue: Manowar Moskovaan 21.3.2014