Warriors of the Worldin 10-vuotisjuhlaversio kaupoissa 28. kesäkuuta 2013

Manowarin huippusuosittu Warriors of the World julkaistaan kymmenvuotisjuhlan kunniaksi uudelleenmasteroituna versiona CD:llä 28. kesäkuuta 2013. Levyllä on mukana House of Death livenä Manowarin paluukeikalta Britteihin kahden vuoden takaa. Warriors of the World 10th Anniversary Remastered Editionin voi hankkia jo nyt iTunesista.

”Warriors of the Worldin kohtaaminen uudestaan oli mahtava kokemus. Meillä on niin monia hienoja muistoja levyyn liittyen aina äänityksestä jälkikäsittelyyn ja ainutlaatuisiin live-esityksiin. Istuessasi studiossa työn parissa saatat kaikki nämä kokemukset yhteen ja luot uudenlaisen kokemuksen faneillesi.” -Joey DeMaio

Warriors of the World 10th Anniversary Remastered Edition Manowarin nettikaupassa, iTunesissa ja Manowar Finlandin foorumilla.