The Circus tomuna – MANOWAR soitti kolmannen keikkansa Suomessa 2013

MANOWAR soitti poserit luutomuxi kaikkialla alle tuhannen kilometrin säteellä The Circuksesta Helsingissä lauantaina 16. maaliskuuta 2013. Keikka oli loppuunmyyty, bändi äärimmäisen kovassa vedossa ja yleisö aivan hurjalla tavalla mukana. Espanjasta rekoilla tuotu D.A.S. Audion PA sulatti ihmisten naamat ja koko Helsingin ydinkeskusta tärisi suursenttimetriamplitudeilla. Karvakaan ei jäänyt värisemättä. HAIL. Keikalla oli turvallisuusongelmia, koska eturiviä ei ollut pultattu kiinni, ja se kaatui heti ensimmäisen kappaleen aikana 45 astetta eteenpäin. Manowar lopetti soittamisen ja aloitti nimikkokappaleen uudestaan alusta, video alla. Tilanne oli äärimmäisen vaarallinen, lisää asiasta täällä. Eric nautti eturivin tisseistä tulessa ja oli suuressa raivossa yleisösurffaajille. Joey puhui suomea, jjjjjuuumalautttaaa.

Osallistu keikkojen jälkipuintiin foorumilla ja lähetä lyhyt tai pitkä raporttisi spostilla osoitteeseen pietari.heino at manowarfinland piste com. Raportit Oulusta ja Tampereelta.