The Lord of Steelin Hammer Edition kuvakatsauksessa

Manowar The Lord of Steel Hammer Edition

Manowar julkaisi 16. kesäkuuta uudesta The Lord of Steel -levystään Hammer Edition -version digitaalisesti ja hetkeä myöhemmin fyysisenä kopiona, jota myydään Metal Hammer -lehden erityisen Steel Edition -numeron mukana ja kesäfestivaaleilla Ruotsissa ja Saksassa. Hammer Edition -levyn kannessa ei ole The Lord of Steelin lopullinen supermaestro Ken Kellyn loihtima taideteos sen myöhästymisen takia vaan perinteinen Manowar-vasara – teräksisessä olemuksessa tällä kertaa. Lopullinen kansikuva julkaistaan syyskuun 7. päivä Euroopassa myyntiin tulevan levyn kanssa. Metal Hammerin elokuun numerossa eli Steel Editionissa taas on 14-sivuinen erikoisartikkeli Manowarista.

The Lord of Steelin – tai ainakin Hammer Edition -version – kansivihkonen on pelkistetty ja sisältää vain kappaleiden sanoitukset, kuvan jokaisesta bändin jäsenestä yksittäin ja yhdessä ja kiitokset. Metal Hammerin Steel Edition -lehden juttu taas on 14 sivua pitkä ja käsittelee Manowaria bändinä, sen historiaa, uutta levyä, keikkoja, levyn luomisprosessia, Ken Kellyä taiteilijana, Manowarin edustajaryhmä The Circleä, ja siinä on myös paljon kommentteja Joey DeMaiolta, Ken Kellyltä ja monilta Circlen jäseniltä.

Alla kuvakatsaus levyyn ja lehteen. Klikkaamalla isompi kuva.

               

The Lord of Steel -arvosteluviestiketju