Manowar vuoden 2012 ainoalle Saksan-keikalle heinäkuussa

Manowar on vahvistanut pääesiintyjäpaikkansa Saksan Dortmunder Music Week -festivaalilla. Bändi esiintyy festivaalin viimeisenä päivänä, maanantaina 9. heinäkuuta, ja soittaa silloin ainoan keikkansa Saksassa vuonna 2012. Dortmunder Music Week järjestetään nimensä mukaisesti Dortmundissa, valtavalla Signal Iduna Park -stadionilla.

”Saksa on kuin toinen koti meille. Saksa on kuitenkin kaiken heavy metallin isoisän Richard Wagnerin kotimaa, ja saksalaisten fanien kaltaista omistautumista todelliseen metalliin saa hakea. Emme malta odottaa pääsevämme takaisin!” kommentoi Joey DeMaio tulevaa keikkaa. Manowar soitti Saksassa viimeksi keväällä 2010 osana Death To Infidels -kiertuetta.

Tällä hetkellä Manowar on vahvistanut neljä keikkaa vuodelle 2012:

16.06.2012 – OST Fest, Romania
21.06.2012 – Gods of Metal, Italia
06.07.2012 – Getaway Rock Festival, Ruotsi
09.07.2012 – Dortmunder Music Week, Saksa

Kesän keikoilla Manowar juhlistaa uutta stuodioalbumiaan ja Warriors of the Worldin kymmenvuotisjuhlaa.

Dortmunder Music Week -kotisivut
MANOWAR Announce Only German Date For 2012 As Headliners Of Dortmunder Music Week Festival On July 9th 2012
Manowar Finland – Foorumi – Keikat kesällä 2012
Manowar Finland – Kiertue