32 sekuntia uudelleenäänitettyä Metal Dazea!

Vuorokausi sitten Manowar lisäsi näytepätkän bändin nimikkokappaleen uudelleensoitannan raakaversiosta YouTube-kanavalleen. Tällä kertaa vuorossa on maistiainen Manowarin esikoisalbumin ehdottomasti kovimmasta yleisönhuudatuskappaleesta, Metal Dazesta.

Manowar on myös tehnyt vain yhden viikon kestävän erikoistarjouksen The Kingdom of Steel -nettikauppaansa. Jokainen tästä hetkestä viikon sisällä uuden Battle Hymns 2011 -albumin digitaalisen version Manowarin virallisesta nettikaupasta tilaava saa latausoikeuden siihen heti ensimmäisten joukossa, eli Euroopan virallisena julkaisupäivänä, perjantaina 26. marraskuuta. Digitaalisen latauksen hinta on tasan kymmenen dollaria.

Battle Hymns 2011 julkaistaan Suomessa keskiviikkona 1. joulukuuta ja se on kaikkien Manowar Finlandin rekisteröityneiden käyttäjien ennakkotilattavissa erikoishinnalla.

Ensimmäisellä videolla nähdään Joey DeMaio julistamassa totuutta todellisen heavy metallin nimissä omalla glooriaisella tavallaan. ”Istun täällä veljeni Makiksen kanssa ja olemme juuri aikeissa toimittaa todellisen metallin toisen käskyn – Metal Daze lisätään aivan kohta kaikkien saataville. Haluan kaikkien odottavan sitä ja kertovan jokaiselle ystävälleen, että me murskaamme kaikki väärän metallin paskiaiset, jotka puhuivat meitä vastaan. — Me aiomme räjäyttää jokaisen pään irti puhtaalla heavy metallilla. Hail and Fuckin’ Kill!”

Toisella videolla on 32 sekunnin mittainen maistiainen Metal Daze -kappaleesta.

Katso molemmat videot alta:

Heavy Metal – Loud as it can be!

Manowar Finland – Foorumi – Battle Hymnsin uudelleenäänityksestä keskustelua
The Kingdom of Steel -nettikauppa, ”Manowar MP3 Audio Battle Hymns 2011 – Entire CD!”