Joey DeMaio videolla äänittämässä Battle Hymniä

Manowarin Battle Hymnsin uudelleenäänityssessioista on nyt julkaistu toinen musiikkia sisältävä video. Video alkaa Eric Adamsin raivokkaalla voitonhuudahduksella ja jatkuu Karl Loganin sooloilulla ja Joey DeMaion soitannalla noin minuutin ajan.

Video ja oletettavasti myös uudelleenäänitetty albumi kantavat nimeä Battle Hymns 2011. Videon lisätiedoissa kuitenkin ilmoitetaan julkaisuajankohdaksi talvi 2010. Toivottavasti levy ja siihen liittyvä historiikki DVD Blood of the Kings: Chapter One julkaistaan mahdollisimman nopeasti, jotta Manowar pääsee työstämään oikeasti uutta levyä, Hammer of the Godsia.

Jos Sodan jumalat ja Magic Circle Music suovat, niin Manowar Finland järjestää tulevalle levylle ja DVD:lle julkkaribileet vuoden takaisen Hell On Earth V -riemujuhlan jatkoksi. Pysykää kanavalla!

Katso video alta:

Manowar Finland – Foorumi – Battle Hymnsin uudelleenäänityksestä keskustelua