Death To Infidels World Tour 2010

Jo aikaisin syksyllä varmistettu ensi vuoden maailmankiertue on nyt saamassa muotoa. Kiertueelle on tällä hetkellä varmistettu 13 keikkaa yhteensä viidessä eri maassa. Kuten arvata saattaa, suurin osa keikoista on Saksassa.

Manowar Death To Infidels World Tour 2010
Kuvassa Joey kättelee Ukrainan Global East Festivalin järjestäjää

Alunperin kiertueen oli tarkoitus kantaa uuden levyn teeman mukaisesti Hammer of the Gods World Tour 2010 -nimeä, mutta se vaihdettiin jokin aikaa sitten Death To Infidels World Tour 2010:ksi. Manowarin virallisella House of Death -foorumilla Magic Circle Musicin riveissä työskentelevä moderaattori kertoi, jotta nimi jouduttiin vaihtamaan, koska uuden levyn mainosmateriaalit eivät olleet valmiina ja mainostaminen haluttiin aloittaa mahdollisimman nopeasti. Uudesta levystä voi lukea viimeisimmät tiedot aiemmasta uutisesta täältä.

Mielenkiintoa on myös herättänyt se seikka, että mitä Manowar tulee soittamaan uudella kiertueellaan.
Asiaa valottaa hieman Unkarin pääkaupungissa Budapestissa perjantaina 27. marraskuuta 2009 kuvattu video, jossa Eric Adams mainitsee muutaman sanan tulevasta kiertueesta paikallisessa Hell On Earth V -julkkaritilaisuudessa: uudella kiertueella Manowar soittaa aivan uutta materiaalia ja kappaleita, joita ei ennen ole esitetty livenä. Joku faneista uskaltautui myös kysymään Scott Columbuksen tilasta, jonka Eric ohitti ilmoittamalla Donnie Hamzikin olevan rumpupallilla ensi vuonna.

Nähtäväksi jää tarkoittiko Eric uudella materiaalilla viime kesänä julkaistua Thunder In the Sky -EP:tä, jonka kappaleita on soitettu vain kahdella keikalla (MCF09 ja Moskova 09) vai täysin uutta Manowar-tuotantoa.

Tällä hetkellä Manowar tulee jyrisemään seuraavissa paikoissa:

16.01.2010 – Leipzig, Saksa
18.01.2010 – Fürth, Saksa
19.01.2010 – Berlin, Saksa
21.01.2010 – Ludwigshafen, Saksa
22.01.2010 – Ludwigsburg, Saksa
23.01.2010 – Offenbach, Saksa
25.01.2010 – Munich, Saksa
28.01.2010 – Tilburg, Hollanti
30.01.2010 – Hannover, Saksa
31.01.2010 – Köln, saksa
11.07.2010 – MCF IV @ Metalcamp, Tolmin, Slovenia
16.07.2010 – Masters of Rock, Vizovice, Tsekki
04.09.2010 – Global East Rock Festival 2010, Kiova, Ukraina

Kiertueen jokaiselle keikalle Ukrainan vetoa lukuun ottamatta on ilmoitettu lämmittelybändeiksi Magic Circle Musicin suojattiyhtyeet HolyHell ja MetalForce (entinen Majesty), jotka molemmat julkaisivat debyyttialbuminsa tänä syksynä.

Mahdollista keikkaa Suomessa Joey DeMaio on kommentoinut henkilökohtaisesti ilmoittaen sen olevan mahdollinen, jos löytyy promoottori ilman desibelirajoituksia. Nähtäväksi jää lopullinen tilanne keikan suhteen.

Mainittava on, että Masters of Rockin esiintyminen on Manowarin ensimmäinen keikka Tsekeissä sitten vuoden 2005, jolloin pelimanniyhtye oli samaisen festivaalin pääesiintyjänä. Syyskuun alussa soitettava Global East Festival 2010:n keikka Ukrainassa on myös ainutlaatuinen, sillä se on Manowarin ensimmäinen keikka Ukrainassa.

Virallisen foorumin moderaattorien mukaan keikkoja on tulossa lisää, jahka niitä saadaan varmistettua. Joey DeMaio on myös henkilökohtaisesti ilmoittanut Manowarin suunnittelevan keväälle keikkoja Venäjälle ja Etelä-Amerikkaan.

Manowar Finland tulee seuraamaan Death To Infidels World Tour 2010:ntä tiiviisti ja uutisoimaan suurimmista käänteistä aina tarvittaessa.

Osallistu keskusteluun sekä kiertueen muista keikoista että siitä itsestään, eli Magic Circle Festival IV:stä Manowar Finlandin foorumilla.

Manowar Finland – Foorumi – Death To Infidels World Tour 2010
Manowar Finland – Foorumi – Magic Circle Festival 2010
Manowar.com, ”Tour”