Manowar ylpeänä esittää: Metal On Demand

Manowar on aiemminkin uransa aikana rikkonut rajoja. Metallin kuninkaat taltioitiin ensimmäisinä maailmassa Dolby 5.1 -äänijärjestelmää käyttäen ja he olivat ensimmäisten orkesterin kanssa äänittäneiden metallibändien joukossa.

Nyt Manowar on ottanut uuden harppauksen eteenpäin ja tarjoaa faneilleen uuden palvelun: Metal On Demandin.

Metallia tarpeeseen on palvelu, jonka kautta Manowar-videot ja elokuvat voidaan ladata Internetin välityksellä milloin tahansa – ilman mantereiden välisen postin rajoituksia, pitkiä toimitusaikoja ja tullia. Ja mikä parasta, Manowar on toteuttanut palvelunsa parhaalla mahdollisella tavalla: Metal On Demandistä ladatut tiedostot eivät sisällä DRM (Digital Rights Management) -suojauksia, joten ne toimivat missä vain, millä vain ja milloin vain – ilman rajoituksia.

Ensimmäisenä Metal On Demand -palvelun listalla on vielä julkaisua odottava Hell On Earth V -DVD, mutta myöhemmässä vaiheessa kaikki Hell On Earth -sarjan videot lisätään palveluun unohtamatta muita Manowar-DVD:itä ja muita Magic Circle Music -levy-yhtiön julkaisuja.

Palvelussa videot toimitetaan tarkasti ja korkealla laadulla valmistetuissa .divx-tiedostoissa, jotka toimivat tarvittavan ohjelman avulla monissa eri käyttöjärjestelmissä. Ostosuorituksen jälkeen saataville latauslinkeille ilmoitetaan 100 tunnin toiminta-aika.

Hell On Earth V maksaa Metal On Demand palvelussa 24,95 dollaria.

Alla video, jossa Neil Johnson esittelee uutta palvelua:

Metal On Demand -kotisivu
Manowar.com, ” Metal On Demand: Another first from MANOWAR!”