Asgard Saga – Thor

Muutama päivä sitten Asgard Sagan virallinen sivusto uutisoi Wolfgang Hohlbeinin saaneen valmiiksi Asgard Sagan ensimmäisen lyhyen romaanin, Hammer Of The Godsin (saks. Der Hammer der Götter), joka kertoo Thorista.

Myös ensimmäinen suurempi julkaisu Asgard Sagan pohjalta on saanut varmistuksen. Thor-nimeä kantava romaani julkaistaan Saksassa maaliskuussa 2010. Thor julkaistaan aluksi saksan kielellä, mutta käännöksiä muille kielille tullee myöhemmässä vaiheessa. Asgard Saga -sivuston mukaan neuvottelut muiden maiden julkaisujen osalta ovat käynnissä.

Thor on ennakkotilattavissa Saksan Amazon-verkkokaupasta hyvin kohtuullisella 19,99 euron hinnalla.

Ensi kosketus Asgard Sagan maailmaan oli kesäkuussa 2009 julkaistu Manowarin uusi Thunder In the Sky -EP, jonka jokainen kappale oli kiedottu Asgard Sagaan. Kappaleiden tarinat paljastettiin Saksan Loreleyssa järjestetyn kolmannen Magic Circle Festivalin yhteydessä julkaistun Thunder In the Sky Deluxe Edition -EP:n 50 sivuisessa kansivihkosessa. Sittemmin tarinat tulivat ladattaviksi virallisen sivuston kautta. Lataa tarinat PDF-tiedostona tästä.

Ensimmäinen välähdys Hammer Of The Godsista on myös julkaistu:

… And then he saw the creature in all its awe-inspiring hideousy:taller than the largest tree he had ever seen, it loomed over him,massive as a mountain, but wiggling and evil, covered with glitteringscales large as a hand, teeth like swordblades and vertical eyes fullof quenchless malice, and a fathomless hatred for all things living andfeeling.

… The beast´s skull, bigger than a carriage and full of sharp teethand stings and bony crests and embodied anger, turned around in a speedthat mocked its unimaginable size, and the look of its merciless eyesnow locked on to the tiny man far underneath it, who had dared tochallenge it with his sole presence. …

… The rail burst assunder when it collided with the slimy serpentthroat, and splinters of wood and iron crackled down on Thor, and thelethal fangs of the beast all of a sudden were directly above him.

Katso alta viime kesänä julkaistu Asgard Saga -dokumenttivideo, tsekkaa Manowar Finlandin Asgard Saga -infosivut ja liity keskusteluun foorumilla!

Amazon.de, ”Thor: Roman (Gebundene Ausgabe)”
Asgard Sagan virallinen sivusto
Manowar Finland – Asgard Saga
Manowar Finland – Asgard Saga – Wolfgang Hohlbein
Manowar Finland – Asgard Saga – Thunder In the Sky