Manowar soittaa Romaniassa 5.7.2009!

Jo sunnuntaina vuotanut tieto Manowarin esiintymisestä Romaniassa vuonna 2009 on nyt varmistettu viralliselta taholta.

Manowar soittaa pääesiintyjänä Bestfest-festivaalilla, Romanian Bukarestissa 5. heinäkuuta. Kyseinen päivä on sunnuntai ja kantaa nimeä ”Bestfest Aftershock”, jolloin aikaisempina vuosina on lavalla nähty raskaamman musiikin edustajia – ja niin tullaan näkemään myös ensi vuonna. Manowarin lisäksi sunnuntaille on varmistettu, jo ehkä hieman liiankin tutuksi tullut HolyHell, erikoisvieraana. 2008 kesällä Bestfest Aftershockissa oli pääesiintyjänä Judas Priest.

Liput ovat myynnissä Romanian lippupalvelussa noin 40 euron hintaan.

Manowar.com:in tiedotteesta käy myös ilmi, että ensi vuoden keikkoja varmistetaan pikapuoliin, mukaanlukien Magic Circle Festival III.

Myticket.ro
Bestfest.ro
Manowar.com, virallinen tiedotus