Magic Circle Festival: lisää bändejä

MC-festivaalille on varmistettu lisää bändejä:

Majesty
HolyHell
Stormwarrior
Jack Starr´s Burning Starr

Festivaali pidetään Saksan Bad Arolsenissa heinäkuussa ensi kesänä. Neljän päivän mittainen metallitapahtuma pitää sisällään mm. 20 000 ilmaista olutta, 20 000 ilmaista singleä, Hell On Earth Part V -DVD:n julkistuksen, kilpailun jossa jaossa 4 kustomoitua Manowar-moottoripyörää, bändikilpailun, jonka voittaja saa levytyssopimuksen ja pääsee festivaalille. Kaiken huippuna Manowar tulee soittamaan kaksi keikkaa ja esittämään 6 ensimmäistä albumiaan kokonaisuudessaan. Festivaalin jälkeen 2007-vuoden kiertueella ollut jättimäinen viikinkilaiva tullaan polttamaan.

Majesty, kotisivu
Majesty, MySpace
HolyHell, kotisivu
HolyHell, MySpace
Stormwarrior, kotisivu
Stormwarrior, MySpace
Jack Starr, kotisivu
Magic Circle Festival, kotisivu