Magic Circle Festival 2014

Thank you! Kiitos!

helsingin_manosoturit_2014

manowar_helsinki_2014

 

Last update: 23-07-2014. Scroll down for English. TIMETABLE/SCHEDULE HERE.

FB page, FB event, FB pre-party event, FB afterparty eventlippukisa


manowar_mcf2014_helsinki_suvilahti_MAP

Tässä Magic Circle Festival 2014 kartta. Sisääntulo Sörnäisten rantatieltä Parrukatua pitkin alueelle kääntymällä ABC:n huoltoaseman kohdalta parrukadulle. 

Festarialueella on vielä rajoitetusti festarilippuja ja jatkolippuja myynnissä sekä perjantaina että lauantaina. Perjantaina on myös mahdollisuus päivittää normilippuja Ultimate Fan Ticketteihin. Sekä jatkoilta, että etkoilta lippuja saa myös tapahtumapaikkojen ovilta.

 


AIKATAULU

***LISÄYS: perjantaina 19.30-20.30 välillä soundcheck****

Perjantai 25.7. (Vain Ultimate Fan Ticketin tai upgraden ostaneille)

18.00 Ovet auki
18-22.00 Aktiviteetit, tervetuliaisjuomat ja Joey DeMaion tervehdys
22.00 Tilaisuus päättyy Suvilahdessa
22.00 – 3:30 Etkobileet Bar Bäkkärillä (Lippuja saatavilla myös ovelta)

Lauantai 26.7.

15.00 Ovet auki
16:15 Hostile
17:30 Imperia
18:45 Teräsbetoni
20:15 Manowar
22:00 Jatkobileet The Circuksessa


MAGIC CIRCLE FESTIVAL 2014, JÄRJESTELYT

PERUSTIEDOT:

Varmistuneet esiintyjät:
MANOWAR (USA), TERÄSBETONI (FIN), IMPERIA (NL), HOSTILE (UK)

www.manowar.com
www.magiccirclefestival.com

Hevilegenda Manowar tuo jättimäisen Magic Circle Festivalinsa Suomeen kesällä 2014. Kyseessä on bändin itsensä lanseeraama festivaali, joka on aiemmin nähty vain Keski-Euroopassa. Magic Circle Festival järjestetään Helsingin Suvilahdessa 25.-26. heinäkuuta. Kyseessä on samalla Manowarin ainoa esiintyminen Pohjoismaissa kesällä 2014.

Manowarin levyjä on myyty ympäri maailman yhteensä yli kymmenen miljoonaa kappaletta. Yhtyeen musiikki käsittelee historiallisia teemoja ja soturimytologiaa. Manowar on ottanut myös paljon visuaalisia vaikutteita viikingeistä, keskiajan ritarikulttuurista ja antiikin tarustoista. Yhtyeen nykykokoonpanossa vaikuttavat Eric Adams (laulu), Karl Logan (kitara), Joey DeMaio (Basso) ja Donnie Hamzik (rummut).

LIPPUINFO:

MAGIC CIRCLE FESTIVAL -LIPPU alk. 78 €. Sisältää pääsylipun festivaalille lauantaina 26.7.2014.

MAGIC CIRCLE FESTIVAL -LIPPU & OFFICIAL AFTER PARTY alk. 88 € (K-18). Sisältää pääsylipun festivaalille lauantaina 26.7.2014 & virallisiin jatkobileisiin.

OFFICIAL AFTER PARTY -LIPPU alk. 10,00 € (K-18). Sisältää pääsylipun virallisiin jatkobileisiin The Circukseen. Esiintyjät julkaistaan myöhemmin.

PRE EVENT -LIPPU alk. 12,00 € (K-18). Sisältää lipun ennakkobileisiin perjantaina 25.7.2014 Bar Bäkkärille. Musiikista vastaavat Helsinki Underground United playes Manowar ja DJ Pastori.

ULTIMATE FAN TICKET alk. 198,50 € (K-18)
– Ultimate Fan Ticket -ranneke
– Heavy Karaoke
– Erilaisia soturihenkisiä aktiviteetteja (TBA)
– Manowarin Kings of Metal MMXIV -albumi & Manowar-juliste
– Naposteltavaa + 1 ilmainen juoma
– Vapaa sisäänpääsy Magic Circle Festival – Pre Event -tapahtumaan Bar Bäkkärille 22.00 alkaen
– Sisäänpääsy Magic Circle Festivalille
– Oma VIP-alue Magic Circle Festivalilla, jossa oma baari ja wc-tilat
– Sisäänpääsy jatkotapahtumaan The Circukseen lauantaina (esiintyjät TBA)

ULTIMATE FAN TICKET UPGRADE -LIPPU alk. 123 € (K-18)
Alkuperäisen Magic Circle Festivalin yhden päivän lipun tai festari + jatkot -lipun voi päivittää Ultimate Fan Ticket -kategoriaan.
Lippu esitetään yhdessä alkuperäisen festari tai festari + jatkot -lipun kanssa ja vaihdetaan Ultimate Fan Ticket – rannekkeeseen tapahtuma-alueella.

FESTIVAALIOHJEET:

* LIPUT JA RANNEKKEET

Muista pitää huolta lipustasi, sillä RL Concerts ei korvaa kadonnutta lippua tai lunasta ostettuja lippuja takaisin. Lippu toimii tulostettuna tai sen voi näyttää älypuhelimen näytöltä tarkistuspisteellä. Kaikki liput tarkistetaan elektronisesti ja tulostusjäljen on oltava lukemiskelpoinen. Lippu oikeuttaa vain yhteen sisäänpääsyyn tai festivaalirannekkeeseen per asiakas. Festivaalirannekkeella voi poistua alueelta ja tulla takaisin. Viralliset festivaaliliput myynnissä osoitteessa www.rle.fi, www.lippupalvelu.fi, www.lippu.fi ja www.tiketti.fi

Lippujen ja rannekkeiden väärentäminen on rikos ja niiden väärinkäytöt johtavat aina tutkintaan.

* VOINKO MAKSAA PANKKI- TAI LUOTTOKORTILLANI?

Yleisimmät pankki- ja luottokortit käyvät maksutapana useimmilla myyntipaikoilla, eivät kuitenkaan kaikilla. Käteisostot nopeuttavat suoritusta ja näin kaikkien jonotusaikaa.

* AUKIOLOAJAT

Perjantaina 25.7.2014 klo 18.00-22.00
—-HUOMIO: Perjantaina festivaalialueelle pääsee vain UFT-lipulla
Lauantaina 26.7.2014 klo 15.00-22.00

* JUOMAT

Omien juomien tuominen alueelle on kielletty. Kaikki reput ja kasit tarkastetaan sisääntuloporteilla ja kaikki juomat poistetaan. Vettä ja virvoitusjuomia on myynnissä festivaalialueilla. Alkoholia myydään erikseen rajatuilla anniskelualueilla. Anniskelualueen ikäraja on 18-vuotta. Ikä tarkastetaan henkilöllisyystodistuksesta anniskelualueiden porteilla.

* KULKUYHTEYDET

Suosittelemme tulemaan festivaalialueelle julkisella kulkuvälineellä (linja-auto, metro, ratikka), pyörällä, kävellen tai taksilla. Alueen yhteydessä on erillinen pyöräparkki. Autoille EI ole parkkipaikkoja. Suosittelemme alueelle saapumista ajoissa, sillä portilla saattaa esiintyä ruuhkaa. Viimeisimmät julkisen liikenteen aikataulut ja reitit löydät osoitteesta www.reittiopas.fi

* LÖYTÖTAVARAT

Festivaalin jälkeen kaikki löytötavarat toimitetaan Suomen Löytötavarapalveluun.

* MITÄ OTAN FESTIVAALEILLE MUKAAN?

– Festivaalilippu/ranneke. Ei lippua/ranneketta = Ei sisäänpääsyä!
– Käteistä. Pankki- ja luottokortinlukijta voivat toimia hitaasti tai niitä ei ole käytössä aivan jokaisessa myyntipisteessä. Käteismaksut nopeuttavat ostosuoritusta.
– Henkilöllisyystodistus (ajokortti, ID-kortti, passi). Järjestyksenvalvojat voivat tarkistaa henkilöllisyytesi ja ikäsi tarvittaessa.
– Aurinkorasva/sadeviitta sääennusteen mukaan.
– Korvatulpat. Huolehdi kuulostasi. Korvatulppia myydään myös festivaalialueella.

* KIELLETYT ESINEET JA ASIAT

– Eläimet
– Ilotulitteet
– Päihteet
– Aseet
– Sateenvarjot
– Retkituolit
– Juomapullot
– Graffitit & tagit
– Julisteiden ja lehtisten jakaminen
– Yleisön päällä ”surffaaminen”
– Järjestelmäkamerat ja videokamerat

* MAJOITUS

Festivaalilla ei ole telttailumahdollisuutta. Lähistöllä Helsingissä on useita hotelleja ja hostelleja.

* KUVAAMINEN MAGIC CIRCLE FESTIVALILLA

Kuvaaminen on sallittu ainoastaan kännyköillä tai taskukameroilla. Muut suuremmat kamerat tai videolaitteet takavarikoidaan turvatarkastuksen yhteydessä ja niiden tuominen alueelle on kielletty.

* RUOKAILU

Alueella on myynnissä festariruokaa läpi tapahtuman.

* OMAN RUOAN TUOMINEN

Alueelle voi tuoda omaa ruokaa tai lääkkeitä pieninä annoksina jos siihen on terveydellinen syy. Terveydellisistä syistä ruokaa tai lääkkeitä tuovien tulee kuitenkin varautua näyttämään lääkärintoditusta porttihenkilökunnalle.


19.5.2014, TERÄSBETONI TEKEE PALUUN MANOWARIN MAGIC CIRCLE FESTIVALILLA HELSINGIN SUVILAHDESSA!

Manowar -yhtyeen lanseeraama Magic Circle Festival laajentaa esiintyjäkattaustaan
ja 26.7 festarilavalla nähdään myös legendaarinen suomalainen heavy-yhtye Teräsbetoni,
joka tekee ainutlaatuisen come back -keikan festivaalin yhteydessä.

Teräsbetonin vokalisti-basisti J.Ahola kommentoi: ”Vaikka Teräsbetonin ei pitänyt tänä vuonna aktivoitua, emme voineet kuin teroittaa kirveet ja kaivaa nahkapanssarit etuajassa esille saadessamme kutsun Manowarin Magic Circle -festivaalin artistikattaukseen. Manowar on yksi kovimmista heavy metal -bändeistä ikinä ja eräs syy siihen, että ylipäätään halusin muusikoksi. Illasta tulee varmasti ikimuistoinen. Tervehdys ja tappo!”

”On mykistävä kunnia saada esiintyä näiden ikonien kanssa samalle yleisölle. Olemme ylpeitä, ettei työmme ole jäänyt Manowarilta huomaamatta ja tulemme lunastamaan meihin kohdistuvat odotukset – yhdessä festivaalien soturijoukon kanssa!”, jatkaa Järvinen.

Muina julkistuksina Magic Circle Festivalilla nähdään Imperia ja Hostile -yhtyeet. Sinfonista metallia soittava Hollantilainen Imperia on nähty aiemminkin Suomessa Tuska Festivaalilla vuonna 2007. Britanniasta kotoisin olevan raskaan metallin yhtye Hostilen riveissä nähdään myös Judas Priest -yhtyeestä tutun Ian Hillin poika Alex Hill.

Manowar tuo Helsingin Magic Circle Festivaalille mukanaan oman tuotantonsa ja mittavat lavastuksensa, joihin on perinteisesti kuulunut monenlaista soturihenkistä rekvisiittaa. Magic Circle Festivalissa on pääosassa musiikki, mutta siellä järjestetään myös monenlaisia aktiviteetteja tapahtuman yleisölle. Aiemmilla festivaaleilla on nähty mm. Manowar-museo, eukonkantoa sekä oluenjuontikilpailuja. Manowarin keulakuva Joey DeMaio hehkuttaa, että Magic Circle Festival tarjoaa ainutkertaisen festarikokemuksen ja on samalla puitteiltaan sekä tuotannoltaan yksi kaikkien aikojen näyttävimmistä heavy konsepteista.

Edellisen kerran Manowar vieraili Suomessa viime keväänä, jolloin Helsingin The Circuksen ja Tampereen Pakkahuoneen konsertit myytiin loppuun ennätysajassa. Magic Circle Festival järjestetään Helsingin Suvilahdessa 25.–26. heinäkuuta ja kyseessä on samalla Manowarin ainoa esiintyminen Pohjoismaissa ensi kesänä. Festivaalin liput maksavat alkaen 75 euroa + toimituskulut Tiketissä ja Lippupisteessä.

Teräsbetoni to perform on the Magic Circle Festival of Manowar in Suvilahti, Helsinki, Finland!

Magic Circle Festival launched by Manowar adds more performers. On 26 July also the legendary Finnish heavy band Teräsbetoni will step onto the podium for a unique come back gig during the festival.

J. Ahola, the singer/bass player of Teräsbetoni says: ”Although Teräsbetoni was not supposed to perform this year, we had no option but to sharpen our axes and pull out the leather harnesses earlier than planned, when our band was invited to join the Magic Circle Festival of Manowar. Manowar is one of the hardest heavy metal bands of all time, and one of the reasons I wanted to be a musician at all. The evening will definitely be one to remember forever. Hail and Kill!”

”It is an amazing honour to be invited to perform to the same audience as these icons. We are proud that our work has been noticed by Manowar and we will fulfill all expectations – together with the warriors in the audience!” Järvinen continues the thoughts of Ahola.
Other additions to the line up for the Magic Circle Festival are the bands Imperia and Hostile. Imperia, a Dutch symphonic metal band, has appeared in Finland in 2007 Tuska Festival. Hostile is a heavy metal band from the UK and it has Alex Hill, the son of Ian Hill of Judas Priest, in its line-up.

Manowar brings its own production and impressive stage, which traditionally includes different warrior minded props to the Magic Circle Festival in Helsinki. Music has the main role in the Magic Circle Festival, but there are also a lot of different activities for the fans. Earlier festivals have had a Manowar museum, wife carrying and beer drinking contests, to name but a few. According to Joey DeMaio, the front man of Manowar, Magic Circle Festival is an unforgettable festival experience boasting one of the most imposing heavy concepts with the present stage production.

The previous Manowar gigs in Finland took place in the spring of 2012, then the gigs in Helsinki (The Circus) and Tampere (Pakkahuone) were sold out in record time. Magic Circle Festival will be organized in Suvilahti, Helsinki on 25 and 26 July. It is the only show by Manowar in the Nordic countries next summer. The tickets start from 75 euro, fees of Tiketti and Lippupiste are added to that.


21.10.2013, MANOWARIN JÄTTIFESTIVAALI ENSI KESÄNÄ HELSINGIN SUVILAHTEEN!

Hevilegenda Manowar tuo jättimäisen Magic Circle Festivalinsa Suomeen ensi
kesänä. Kyseessä on bändin itsensä lanseeraama festivaali, joka on aiemmin
nähty vain Keski-Euroopassa. Magic Circle Festival järjestetään Helsingin
Suvilahdessa 25.–26. heinäkuuta. Kyseessä on samalla Manowarin ainoa
esiintyminen Pohjoismaissa ensi kesänä. Festivaalin liput maksavat 75 euroa
+ toimituskuut ja ne tulevat myyntiin Tiketissä ja Lippupalvelussa 4.
marraskuuta.

Manowarin levyjä on myyty ympäri maailman yhteensä yli kymmenen miljoonaa
kappaletta. Yhtyeen musiikki käsittelee historiallisia teemoja ja
soturimytologiaa. Manowar on ottanut myös paljon visuaalisia vaikutteita
viikingeistä, keskiajan ritarikulttuurista ja antiikin tarustoista.
Edellisen kerran yhtye vieraili Suomessa viime keväänä, jolloin Helsingin
The Circuksen ja Tampereen Pakkahuoneen konsertit myytiin loppuun
ennätysajassa. Yhtyeen nykykokoonpanossa vaikuttavat Eric Adams (laulu),
Karl Logan (kitara), Joey DeMaio (Basso) ja Donnie Hamzik (rummut).

Manowar tuo Helsingin Magic Circle Festivaliin mukanaan oman tuotantonsa ja
mittavat lavastuksensa, joihin on perinteisesti kuulunut monenlaista
soturihenkistä rekvisiittaa. Magic Circle Festivalissa on pääosassa
musiikki, mutta siellä järjestetään myös monenlaisia aktiviteetteja
tapahtuman yleisölle. Aiemmilla festivaaleilla on nähty mm. Manowar-museo,
eukonkantoa sekä oluenjuontikilpailuja. Manowarin keulakuva Joye DeMaio
hehkuttaa, että Magic Circle Festival tarjoaa ainutkertaisen
festarikokemuksen ja on samalla puitteiltaan sekä tuotannoltaan yksi
kaikkien aikojen näyttävimmistä heavy konsepteista.

Magic Circle Festivalin järjestää Manowarin kanssa yhteistyössä RL Concerts,
joka on vastannut myös muun muassa menestyksekkäästä Weekend Festivalista.
RL Concertsin pääpromoottorin Hardi Loogin leikkimielisesti äijäpäiväksi
nimeämässä tapahtumassa tullaan näkemään myös muita yhtyeitä, joista
tiedotetaan myöhemmin. Myyntiin on tulossa myös VIP- ja erikoislippuja.

Lehdistökuvat: http://www.rle.fi/medialle
Festivaalin kotisivut: http://www.magiccirclefestival.com
Manowarin kotisivut: http://www.manowar.com
Manowarin suomalaiset fanisivut: http://m.cryptopencil.com


.

—ENGLISH SECTION—

Table of contents, click to hop

  1. Festival information: arrangements, organisation etc.
  2. Official announcement
  3. Map of the festival area
  4. Pictures of the festival area from other events
  5. Ticket information
  6. Q&A

Ticket information:

Magic Circle Festival Ticket (from 78 €): one entry to the festival on Saturday

Magic Circle Festival & Official After Party Ticket (from 88 €, age limit: 18): one entry to the festival and the official after party on Saturday. After party at The Circus.

Official After Party Ticket (from 10 €, age limit 18): one entry to the official after party at The Circus on Saturday.

Pre-event Ticket (from 12 €, age limit 18): one entry to the official pre-event at Bar Bäkkäri on Friday. Music by Helsinki Underground United plays Manowar & DJ Pastori.

Ultimate Fan Ticket (from 198.50 €, age limit 18):

-Ultimate Fan Ticket wristband
-Heavy Karaoke
-Different kinds of warrior activities (TBA)
-Kings of Metal MMXIV album and poster
-Finger food + 1 drink
-One free entry included to the pre-event & after party (see above for details)
-One entry to the MCF itself
-VIP area during the festival, includes VIP bar + toilets

Ultimate Fan Ticket Upgrade (from 123 €, age limit 18): upgrades the normal festival ticket (from 78 €) to the Ultimate Fan Ticket. When entering the festival, be prepared to show both your normal festival ticket AND Ultimate Fan Ticket Upgrade at the entrance in order to be upgraded and to receive UFT wristband.

FESTIVAL GUIDELINES:

*TICKETS AND WRISTBANDS
-Please take good care of your ticket. RL Concerts, the organizer, doesn’t cover your lost ticket or give refund for it. You can either print your ticket, show your ticket-outlet-printed ticket, or show your digital ticket (PDF) from your smartphone. Tickets will be scanned electronically, for which reason the bar code must be readable. You can enter only once with a single ticket, do not leave the festival area. Ultimate Fan Ticket holders will be provided with a wristband which gives the possibility of leaving and re-entering the festival area. Official tickets are on sale at www.rle.fi, www.lippupalvelu.fi, www.lippu.fi and www.tiketti.fi

*CAN I PAY WITH A CREDIT OR DEBIT CARD?
-Most credit and debit cards will be accepted at most of the booths/stalls/bars/etc., but not at every single of them. Take cash with you! It also makes things quicker.

*OPENING HOURS
-Friday 25th, from 18 to 22
-Saturday 26th, from 15 to 22
-Schedule for bands will be announced later

*DRINKS
-It is forbidden to bring your own drinks to the festival. All bags will be checked at the entrances and all drinks will be taken away. Water and freshments will be sold at the festival. Alcohol will be sold at specific areas at the festival (in Finland festivals, concerts, and so forth have to have isolated, fenced areas for alcohol, which are restricted from persons under 18 years old). Your age will be checked when you enter an area where alcohol is sold.

*TRANSPORTATION
-We highly recommend you to arrive to the festival by public transportation (either bus, metro, or tram), bicycle, foot, or cab. There is an area for bicycles at the festival grounds. There is NOT a place to park your car. We recommend you arrive early. Routes and timetables for public transportation at www.reittiopas.fi

*LOST AND FOUND
-All lost and found items will be taken to the Suomen Löytötavarapalvelu, http://www.loytotavara.net/

*WHAT SHOULD I TAKE WITH ME?
-Ticket or wristband, you CANNOT enter without it
-Cash. Cash. Cash. Cards might get slow, and they are NOT accepted at every booth.
-ID to prove your age
-Check the weather and take that into consideration
-Earplugs, which will also be sold at the festival area

*PROHIBITED ITEMS & OTHER THINGS
-Animals
-Fireworks
-Drugs, alcohol, other intoxicating substances
-Weapons
-Umbrellas
-Bottles
-Graffiti and tags
-Posters and flyers (you are not allowed to distribute any)
-Crowdsurfing
-System cameras/SLR cameras, professional cameras, video cameras

*CAMPING
-MCF doesn’t have a camping area. You can stay at a hotel/hostel/etc. in Helsinki.

*TAKING PHOTOS
-You can take photos with smartphone cameras and basic pocket cameras. All professional (say, big) cameras are prohibited, and they will be taken away at the entrance.

*EATING
-You can buy many kinds of food at the festival area.

*BRINGING YOUR OWN FOOD
-You can bring little amounts of food and medicine to the festival area if you have a medical reason for it. If you have a medical reason to have food and medicine with you, be prepared to show a medical certificate from a doctor for it.


MANOWAR Announce First Outdoor Festival Date Of 2014

MANOWAR have announced their headlining performance at MAGIC CIRCLE FESTIVAL 2014 held on July 25 and 26, 2014 at Suvilahti Open Air in Helsinki, Finland.

This will be the first MAGIC CIRCLE FESTIVAL in Finland ever.

Celebrating MANOWAR’s worldwide metal community, the festival is hosted by different countries and has previously taken place in Germany and Slovenia, where it was attended by metal fans from more than 35 nations.

“We are very excited to bring the MAGIC CIRCLE FESTIVAL for the first time ever to Finland”, said promoter Hardi Loog. “We are going to have a fantastic festival, with MANOWAR headlining with their special Kings Of Metal 2014 anniversary show, plus more bands and lots of other entertainment for an unforgettable metal experience!”

In their headlining anniversary show MANOWAR will perform the entire “Kings Of Metal MMXIV” album, a brand new special version of their hit album, ”Kings Of Metal” that will be released in spring, along with a ”best of” set of other immortal metal hymns in a completely new stage production.

”We are calling all Finnish Manowarriors to get ready to join us for the biggest Metal show of 2014!” announced MANOWAR bassist Joey DeMaio. “And we are calling the Manowarriors from Denmark, Sweden, Norway, England, Germany, and from every metal country in the world to get their asses to Helsinki next summer. If you haven’t been to Finland before, this is the perfect opportunity! The Finnish warriors will show you how to REALLY drink, party and have a great time!”

Different ticket options, including Ultimate Fan Packages, will be available.
Prices start at 75 EUR.
Tickets will go on sale on November 4, 2013 at
www.tiketti.fi
www.lippupalvelu.fi

Details about the further line up and additional entertainment activities will be announced soon.

Kings Of Metal MMXIV World Tour – Confirmed Tour Dates:

(as of Jan 18th)

Fri, February 7, 2014 – Royal Oak Theatre – Royal Oak, MI, USA
Sat, February 8, 2014 – Concord Music Hall – Chicago, IL, USA
Sun, February 9, 2014 – Mill City – Minneapolis, MN, USA
Thur, February 13, 2014 – The Masquerade – Atlanta, GA, USA
Sat, February 15, 2014 – House Of Blues – Houston, TX, USA
Sun, February 16, 2014 – House Of Blues – Dallas, TX, USA
Tue, February 18, 2014 – Ogden Theatre – Denver, CO, USA
Thur, February 20, 2014 – Regency Theatre – San Francisco, CA, USA
Sat, February 22, 2014 – Fox Theatre – Pomona, CA, USA
Tue, March 18, 2014 – Olymp Palace of Sports – Krasnodar, Russia
Fri, March 21, 2014 – Luzhniki Palace of Sports – Moscow, Russia
Sun, March 23, 2014 – Yubileyny Sports Palace – St. Petersburg, Russia
Tue, March 25, 2014 – Rock Café – Tallinn, Estonia – SOLD OUT
Thur, March 27, 2014 – Rock Café – Tallinn, Estonia – SOLD OUT
Sat, March 29, 2014 – Teatro Arena – Vilnius, Lithuania
Sat, May 17, 2014 – Spodek – Katowice, Poland
Wed, May 21, 2014 – Hangar 11 – Tel Aviv, Israel
Sat, May 24, 2014 – Metal Summer Festival – Istanbul, Turkey
Fri-Sun, June 13-15, 2014 – Legacy Open Air – Weismain, Germany
Fri-Sat, July 25-26, 2014 – Magic Circle Festival – Helsinki, Finland
Wed, January 14, 2015 – Grugahalle – Essen, Germany
Fri, January 16, 2015 – Zenith – Munich, Germany
Sat, January 17, 2015 – Jahrhunderthalle – Frankfurt, Germany

For more info and constant updates:
www.manowar.com
www.facebook.com/manowar


Map of the festival area – Suvilahti, Helsinki, Finland

manowar_mcf2014_helsinki_suvilahti_MAP

Here’s the Magic Circle Festival 2014 map. You can find the festival gate by turning to Parrukatu street from Sörnäisten rantatie street. Take the turn to Parrukatu when you see a fueling station called ABC.

There is a limited amount of tickets on sale at the festival gate. You can also buy upgrade to your regular festival ticket to Ultimate Fan Ticket on Friday at the festival gate. Some tickets for pre-party and after party will be also on sale at the after party venues.

Magic Circle Festival 2014 Finland will be held at Suvilahti in Helsinki, Finland. Suvilahti is kind of an industrial area with many possibilitites for different kinds of events. Suvilahti is 10 minutes away from central station by metro. The biggest heavy metal festival in Finland, Tuska Open Air, was held in Suvilahti in 2011, 2012 and 2013.

Below is a map of Suvilahti provided by Google Maps. Click here for a direct link.


Show Magic Circle Festival 2014 – Suvilahti, Helsinki, Finland on a bigger map

Pictures of the festival area from other events

Pictures will be added… Google ”Tuska festival 2012” or ”Flow festival 2013”.

Copyright Aku-Axel Muukka (www.akumuukka.com)

Copyright Aku-Axel Muukka (www.akumuukka.com)

 

Ticket information

  • Saturday ticket: 77.50 €
  • Saturday + official afterparty ticket: 85 €
  • Official afterparty ticket: 8.50 €
  • Friday event ticket: 10.50 €
  • Ultimate Fan Ticket: 195 € (120 € for an upgrade)

http://www.tiketti.fi/Manowar-Suvilahti-Helsinki-tickets/22671
http://www.lippupalvelu.fi/event/magic-circle-festival-2014–manowar-lippuja/120985
http://www.ticnet.se/artist/magic-circle-festival-biljetter/934069
http://www.billettservice.no/artist/magic-circle-festival-billetter/934069
http://www.billetnet.dk/artist/magic-circle-festival-billetter/934069

Questions and answers

  • How to get to Helsinki?
   • Helsinki-Vantaa airport is the main airport in Helsinki
   • You can also fly to Tampere or Turku, for instance, if that would be cheaper
   • Train from Tampere or Turku costs about 30 € / way
   • By ferry from Tallinn
  • How to get to Helsinki city centrum (central railway station) from the airport?
   • 5 € by a 30-minute bus ride, all the time
  • How to get to Suvilahti from central railway station?
   • 2.5 € by metro in 10 minutes
  • Where to stay in Helsinki?
   • Hotel, hostel, and so forth. Metro runs after the festival for an hour (or so) and buses run through the night, you can get to anywhere in the middle of the night

    

  • The currency of Finland is the Euro
  • Finland uses the standard ”Euro plug” power plug, so the adapters you bought for Germany will work just fine
  • Official tourist site http://www.visithelsinki.fi/en
  • Helsinki public transportation http://www.hsl.fi/en

 

What would you like to know? Not much here yet, since this is still not completed, but before the tickets go on sale, you may find here information about the location, hotels, flights, airports, Helsinki, travelling, costs, and so forth.

As this webpage is solely operated by a Finnish Manowarrior Pietari Heino, please direct your questions to pietari.heino @ manowarfinland.com. Questions by email will be answered, and the answer will also be added right here. You can also check the official Manowar forum House of Death. Official MANOWAR pages on the web are www.facebook.com/manowar and www.manowar.com