Asgard Saga

Alasivut: Thunder In the Sky ja Wolfgang Hohlbein

Asgard Saga on Manowarin ja yli 35 miljoonaa kirjaa maailmanlaajuisesti myyneen saksalaisen fantasiakirjailja Wolfgang Hohlbeinin yhteinen projekti.

Asgard Sagan ensimmäinen julkaisu on kesällä 2009 myyntiin tullut Thunder In The Sky -EP.
Katso Thunder In the Sky -infosivu tarkempia tietoja varten.

Asgard Sagan ensimmäinen kirja, Thor, julkaistaan saksaksi maaliskuussa 2010. Vuoden 2009 lopussa julkaistaan Manowarin ensimmäinen Asgard Sagaan pohjautuva albumi, Hammer of the Gods. Albumin julkaisua seuraa heti tammikuussa 2010 alkava maailmankiertue.

Alla lainaus suomennettuna Asgard Sagan viralliselta sivustolta:

”Asgard Sagan idea on luoda aikamme kaikista suurin ja mahtavin fantasiaseikkailu.

Asgard Saga pohjautuu muinaisnorjalaiseen mytologiaan jumalista Odin ja Thor. Kaiken takana ovat saksalainen fantasiakirjailija Wolfgang Hohlbein ja kansainvälisesti suosittu metallibändi Manowar. Tarkoituksena on luoda paikka sukulaissieluille ympäri maailman, jolla on omat säännöt ja arvot ja jota ei sido arjen kahleet ja pidättyväisyys.

Asgard Sagan on tarkoitus ulottua joka alalle: aina kirjoitetusta sanasta musiikkiin, peleistä ja sarjakuvista elokuviin ja vuorovaikutteisiin nettiyhteisöihin. Asgard Sagalla ei ole minkäänlaisia rajoitteita.

Mutta tekijät eivät halua ainoastaan viihdyttää fanejaan – he haluavat ottaa faninsa mukaan! Jokainen on kutsuttu osallistumaan Asgard Sagaan. Ammattitaiteilijat ja fanit joka puolelta maailmaa yhdistyvät rakentamaan ikuisesti kasvavaa maailmaa.

Asgard Sagan jokainen osa-alue on tärkeä kulmakivi. Jokainen osa tarjoaa suurta viihdettä, mutta yhdessä ne täydentävät toisiaan ja maksimoivat kokemuksen.

Asgard Sagan nettisivusto tarjoaa tietoa projektista, mutta se toimii myös paikkana, jossa fanit ja taitelijat voivat kohdata ja luoda uusia tarinoita, uutta musiikkia, uusia ideoita…”

Manowar – Asgard Saga documentary